Вхід | Реєстрація

На вулицях Кобеляк з’явилися юні хулігани озброєні палицями

На вулицях Кобеляк з’явилися юні хулігани озброєні палицями

Як завжди під час будь-яких революційних подій заворушеннями користуються не лише ідейні революціонери а і звичайні хулігани. Так, частина кобеляцької молоді вирішила взяти на себе нічне патрулювання вулицями центру. І вже у неділю вранці до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ надійшло звернення від однієї з місцевих жительок із заявою про напад на неї невідомих молодиків. А по обіді цього ж дня один із дільничних інспекторів затримав на вулиці молодого чоловіка, який розгулював тримаючи в руках саморобну биту. Її у хлопця вилучили, а виконуючий обов’язки керівника кобеляцького райвідділу внутрішніх справ звернувся до «свободівця» Миколи Антонова із проханням про спільне патрулювання вулиць. Володимир Голтвянський так пояснив своє звернення:

— Ми будемо затримувати цих псевдо-революціонерів, а точніше хуліганів, а завтра вони всім розкажуть, що міліція виступила проти народу.

Микола Антонов пообіцяв докласти максимум зусиль для проведення роз’яснювальної роботи з молоддю.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2014, 18:58 | Кобеляки | Кримінал


1. Гість / 23 лютого 2014, 20:42
Наверное те, что Иллича розгромили ?
2. Гість / 23 лютого 2014, 21:03
Та ні,по ходу Антонов уже Ілліч,якщо до нього з мольбами і чаяніями вже мєнти звертаються.Якийсь месія,їй-богу!
3. Чудо Юдо / 23 лютого 2014, 21:35
Це ті дауньки, які регулярно ходять на дискотеку щоб побитися вирішили погратися у майдановців - думають що тепер можна побити когось і за це похвалять.
Що за дикий народ? Проти кого вони у Кобеляках воювати зібралися? Чи по приколу представити себе героєм?

2. Гість пише:
«а ні,по ходу Антонов уже Ілліч,якщо до нього з мольбами і чаяніями вже мєнти звертаються.»

Міліціонери правильно зробили що взяли із собою "свободівця" ловити цих дауньків. Це забезпечить від конфузів, ті ж гопніки начнуть кричати, що міліціонери, мовляв, за режим Януковича і бла-бла-бла інша срань.
І що цікаво до того, як режим Яника упав ні один із цих пісюнів на мітинг навіть не вийшов, я так думаю, а тепер поперли гормони з вух, чи що?
4. Гість / 24 лютого 2014, 21:02
Перед тим,як писати статтю треба перевіряти факти,а не довіряти’псевдо’ захисникам народу.
5. Владислав / 25 лютого 2014, 00:16
Запрошую до прочитання:
Посилання на vk.com
6. Гість / 25 лютого 2014, 10:39
Чудо Юдо,ну правильно навіщо туди ходити?Хай тітушки їдуть собі на Київ спокійно.Якщо ти там не був і не знаєш не пиши.Люди які там були нікого не били
7. Владислав / 25 лютого 2014, 10:56
Гість (коментар номер 6), це ви мені написали?
8. New York / 25 лютого 2014, 11:15
Микола Антонов пообіцяв докласти максимум зусиль для проведення роз’яснювальної роботи

А що б сказав Микола Антонов оцим революционерам? Посилання на youtu.be
9. Гість / 25 лютого 2014, 12:13
Інформацію спочатку перевірити потрібно,а потім уже писати!!!
10. Владислав Павлюк / 25 лютого 2014, 13:23
Шановні, багато хто бачив або чув про статтю "На вулицях Кобеляк з’явилися юні хулігани озброєні палицями".
В цій статті розповідається що революцією вирішили скористатися хулігани. Автор пише про 2 випадка, які підтверджують заголовок його статті.

В першому випадку говориться про те, що жінка звернулася в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ з заявою про напад на неї невідомих молодиків.
Відразу хочу сказати про те що подібні заяви траплялися і до революційних подій. Але зупинятися на цьому випадку не буду, так як інформація не пепевірена, і автор може бути правий, що хулігани вирішили скористатися теперішнім революційним становищем країни.

Але випадок номер 2 мене зацікавив. В ньому говориться про те що "один із дільничих інспекторів затримав на вулиці молодого чьоловіка, який розгулював тримаючи в руках саморобну биту".

Хочу виправити деякі неточності:

І так, по-перше саморобна бита знаходилася в рюкзакові, інспектор побачив тільки частину бити, яка виглядала з рюкзака, . Тобто юнак ніс биту в рюкзакові, а не в руках як пише автор статті. Руки революціонера були пустими. Молодик йшов мирно, нікого не чіпаючи, і в нього з рюкзака виглядав якийсь "дрючок"... Які взагалі до нього притензії? А може він взагалі бейсболіст.
По-друге звісно бита в нього була не для бейсболу. Биту він взяв в товариша, задля своєї безпеки та беспеки нашого міста, він ходив з нею на міст в четверг, коли жителі нашого міста чекали проїзду "Тітушок". Він не хотів щоб "Тітушоки" робили погроми в Києві, та проливали кров мирних людей, він не хотів пустити їх до Києва задля провокацій і погромів, як і всі ті хто були в той вечір на постові. Тітушок слава Богу не було, а биту, яку в разі чього він хотів використати задля самооборони ("Тітушки" могли бути озброяними) потрібно було відносити товаришеві. От оцей молодик, про якого розповідає автор статті, в неділю вирішив це зробити, він положив цю биту в рюкзак і поніс її товаришеві, де дорогою натрапив на правоохоронця, який забрав в нього биту. А після тих подій цей молодик побачив статтю, в який говориться що він "хуліган озброєний палицею".

Немаю нічого проти газети, в якій завжди правдива і потрібна інформація. Прошу лише, перед тим як писати публікації, навіть якщо вони ще в електронному вигляді а не в газеті, перевіряйте будь-ласка інформацію, адже навіть невеликі похибки можуть когось образити. Звертаюся з проханням до автора редагувати статтю та виправити неточності і в такому варіанті не допускати публікації до друку.
11. народ1111 / 25 лютого 2014, 14:44
8. New York пише:
«Микола Антонов пообіцяв докласти максимум зусиль для проведення роз’яснювальної роботи

А що б сказав Микола Антонов оцим революционерам? Посилання на youtu.be


А в його команді ви бачили хоча-би одну здравомислячу людину (ні-сам він молодець-набрав собі воїнів--ще й присягу з них взяв на вірність СОБІ і своїм амбіціям) і він їх досягая....... поки-що-поки не викинуть як іспользований ганд..н...
12. Чудо Юдо / 25 лютого 2014, 21:11
8.New York
«А що б сказав Микола Антонов оцим революционерам?»

Це не революціонер, це просто невиховане бидло
13. Чудо Юдо / 25 лютого 2014, 21:19
І, до речі, купа дизлайків під відео доказує, що даний випадок - рідкісний прояв "точечної" мудаковатості. Більшість не підтримує таку поведінку. Не правий ДАІшник - просто вкажи йому на це, а не ори "я с оружием! Документи, бля!..." Де ж він такий борзий місяць назад був? Побачив би я як би він перед ДАІшниками потриндів би так. Це просто одиноке бидло.
14. Віктор / 27 лютого 2014, 09:03
Неточності, та емоційні публікації в даній газеті останнім часом стають практично нормою. Це прикро, тому що вказує на непрофесіоналізм і про бажання більше друкувати сенсації та гонитва за ними.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації