Вхід | Реєстрація

Памяті активістів Майдану присвячується

Памяті активістів Майдану присвячується

Пам’яті активістів Майдану присвячується











Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2014, 10:52 | Полтавщина | Політика


1. Волоська Ольга / 24 лютого 2014, 13:15
Ми всі різні. Хтось ненавидить Леніна навіть у бронзі, а для когось він частинка історії, згадка про молодість. Хтось кохається в українській мові і вона для нього понад усе, а хтось бажає спілкуватися виключно російською. Хтось, як я вибирає професію філолога, а хтось гордиться тим. що пройшов по фізичних даних в елітні підрозділу "Беркуту". Хтось стає журналістом, а хтось головою РДА. Ми всі різні. Але ми всі хочемо жити. і всі, підкреслюю всі, хочемо щоб наші переконання і погляди поважали інші. Будь ласка, будьте кожен собою. Говоріть різними мовами, але розумійте і чуйте одне одного. Слухайте одне одного так, щоб ні вам, ні вашим рідним, ні будь-кому з нас не доводилося стріляти в своїх земляків. УКРАЇНЦІ, НЕ СТРІЛЯЙТЕ ОДНЕ В ОДНОГО. НАВІТЬ СЛОВАМИ, НАВІТЬ І ІНТЕРНЕТІ. БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ,
2. Волоська Ольга / 24 лютого 2014, 13:18
Пробачте за помилки. Це все сльози. А материнські сльози на землю не падають.
3. Гість / 24 лютого 2014, 14:05
1. Волоська Ольга пише:
«Ми всі різні. Хтось ненавидить Леніна навіть у бронзі, а для когось він частинка історії, згадка про молодість. Хтось кохається в українській мові і вона для нього понад усе, а хтось бажає спілкуватися виключно російською. Хтось, як я вибирає професію філолога, а хтось гордиться тим. що пройшов по фізичних даних в елітні підрозділу "Беркуту". Хтось стає журналістом, а хтось головою РДА. Ми всі різні. Але ми всі хочемо жити. і всі, підкреслюю всі, хочемо щоб наші переконання і погляди поважали інші. Будь ласка, будьте кожен собою. Говоріть різними мовами, але розумійте і чуйте одне одного. Слухайте одне одного так, щоб ні вам, ні вашим рідним, ні будь-кому з нас не доводилося стріляти в своїх земляків. УКРАЇНЦІ, НЕ СТРІЛЯЙТЕ ОДНЕ В ОДНОГО. НАВІТЬ СЛОВАМИ, НАВІТЬ І ІНТЕРНЕТІ. БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ,»


Шановна Ольго, Ваші гуманістичні погляди не відповідають сьогоденному офіційно-націоналістичному курсу україни! Наближаються, напевно, ті часи, коли гордеім*я "українець" можна набути лише пред*явивши десяток-другий скальпів, власноручно знятих з москалів!
4. Чудо Юдо / 24 лютого 2014, 17:34
Гість, не говорили б ви таких дурниць, та народ не підбурювали. А то Схід та Південь уже з дитинства наляканий всякими примарними "кривавими бандерами" настільки, що вони не помічаються навіть як у них перед носом людей лупцюють бандюки під керівництвом ментів. І коли у Києві активісти вимагали зміни влади, Східно-південні політики в один голос почали горлати сепаратистські заклики - мені одному здається, що дуже-дуже різні речі?
Чи все-таки бандити під керівництвом ментів і менти під керівництвом бандитів - це найкращий вибір?
5. Чудо Юдо / 24 лютого 2014, 17:36
А відео дуже сумне. Немає для країн нічого страшнішого ніж громадянська війна. Коли обличчям до обличчя можеш зіткнутися зі своїм вчорашнім товаришем чи братом...
6. Майстер / 25 лютого 2014, 00:28
1. Волоська Ольга пише:
«Ми всі різні. Але ми всі хочемо жити. і всі, підкреслюю всі, хочемо щоб наші переконання і погляди поважали інші. »


Гарний заклик до миру та єднання.

Активіст хоче мирно виходити на Майдан і протестувати проти влади. Його варто поважати.

Співробітник "Беркуту" виходить на позицію і хоче постріляти гумовими кулями по очах "бандер" і журналістів. Його варто поважати.

Янукович довго ішов до посади диктатора - через в’язниці, банди, нечесні вибори. І коли він не хоче йти з посади і прохає прибрати усіх отих людців із центру Києва, його треба поважати. До речі, він також хоче жити.

Герой біжить по Інститутській, щоб захистити собою Україну. У нього в руках дерев’яний щит і кийок. Він падає від кулі снайпера... Він теж хотів жити, але снайпера це чомусь не зупинило. Снайпера треба поважати, бо він вміє влучно стріляти і цим заробляти гроші. Це його вибір. Героя також треба поважати. Посмертно...
7. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 01:38
Майстре, пам"ятаєте статтю про комсомольців, Вашу статтю, яка викликала таку масу дискусій? Так от, оті давні комсомольці, коли руйнували церкви, теж щиро вірили, що руйнують віру в ідолопоклонство. Нічого не нагадує?
8. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 01:43
6. Майстер пише:
«Герой біжить по Інститутській, щоб захистити собою Україну. У нього в руках дерев’яний щит і кийок. Він падає від кулі снайпера... »

А антигерой виходить 23 лютого 2014 року на площу в Нових Санжарах і з пафосом руйнує пам"ятник, хай і одіозному Леніну. І викликає принаймі нерозуміння з боку мого покоління і сльози і відчуття зради з боку старшого за мене. І... певним чином нівелює ПЕРЕМОГУ героя, який загинув на МАЙДАНІ. Десь так.
9. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 01:48
6. Майстер пише:
«Співробітник "Беркуту" виходить на позицію»

В цьому є і моя вина. Це і я, як посадова особа, організовувала вибори 2004, брала участь у виборах 2010 року і брала в руки бюлетень і заходила до кабінки для голосування. Як і ти, Майстре. Це МИ ДОПУСТИЛИ ЇХ ДО ВЛАДИ. Я не хочу, щоб мої чи чиїсь діти були ГЕРОЯМИ. Я хочу, щоб вони були ЖИВІ. Все.
10. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 02:05
А у 2006 році, таких як я, повигонили з роботи, і на цьому "люстрація" закінчилась. Якщо ви, Майстре подумаєте, що я жаліюсь або ображаюсь на людей, які мене тоді не обрали - НІ!. Я вдячна людям, які мене навчили, що треба, в першу чергу прислуховуватись до думки людей, які живуть навколо тебе, ДУМАТИ, і аж потім робити висновки, а тим більше, діяти. Чи треба гнати в шию Януковича і його банду? Треба Не просто гнать, їх треба судити і жорстоко наказувати. Але при цьому думати, зважувати свої кроки для того, щоб не наробити дурниць і через непродумані кроки не допустити знову до влади таких самих, яких насилу випхали. Ви звалили Леніна? Молодці? А чи проголосують тепер так, як Ви будете закликати, люди старшого покоління? Чи повірять вони Вам? А це значна частина електорату. Почуйте мене і нас, будь ласка. Вгамуйте емоції.
11. Ударівець / 25 лютого 2014, 12:10
Ну от і почалося. Бандюки уже забезпечують собі кришу. Сєров Олег уже в Ударі мозги всім вставляє. Не здивуюся, якщо скоро там будуть його подільники Лоза і Ісай. Оце така люстрація.
12. гість / 25 лютого 2014, 20:37
Сєров і Бєс-класні хлопці.У них класні машини,класні хати,чесний бізнес,чисті душі!!Вони-лице "УДАРУ"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації