Вхід | Реєстрація

Розбиту Стеллу пам’яті комсомольцям прибрали

Розбиту Стеллу пам’яті комсомольцям прибрали

Розбирати руїни, окрім комунальників, прийшли близько п’ятнадцяти добровольців.

Вже на наступний день після того, як  в Кобеляках зруйнували пам’ятник Леніну та Стеллу пам'яті комсомольцям,  в інтернеті з'явилась інформація про організацію суботника. Ініціативна група небайдужих кобелячан разом із працівниками комунальних служб запропонували навести там порядок. Тих, хто піклується про чистоту в місті запрошували прийти на 12:00 годину.
За декілька годин до зазначеного часу на вулицю Касьяна приїжджають декілька одиниць потужної техніки. Після чого комунальники починають розбирати не повністю зруйнований напередодні постамент Леніну. А далі вони працюють над демонтажем також частково розбитої Стелли комсомольцям.
О 12 годині до комунальників приєднуються ще близько п’ятнадцяти чоловіків. Серед присутніх можна побачити декількох депутатів районної ради, районного прокурора Вадима Кохно і місцевих підприємців.
Один чоловік, який тільки-но підходить до місця зруйнованої Стелли починає голосно обурюватись з приводу подій, які були напередодні.
— Ми вчора були на сесії районної ради! — відповідає Микола Антонов. — Чого ви самі не захистили пам'ятники? Ми їх не розбивали! А сьогодні — всі розумні.
— Так а чого ви тут наводите порядок? — обурюється жінка середнього віку, яка проходить повз. — Нехай розбирають завали ті, хто їх валяв! Бач, у Кулічковського дурі багато! Де ж він сьогодні?
Через деякий час на вулицю Касьяна приїжджає вантажний автомобіль. За допомогою спеціальних тросів Стеллу піднімають  та кладуть в кузов автомобіля. Присутні чоловіки беруть до рук лопати та продовжують наводити порядок.
Секретар міськради Сергій Галушко розповів, що місце, де раніше була Стелла пам'яті комсомольцям, розрівняють. І припустив, що саме тут згодом буде знаходитись місце під новорічну ялинку.


Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2014, 15:50 | Кобеляки | Суспільство


1. Гість / 24 лютого 2014, 17:03
Терновому і Кулічковському - ПОЗОР!!! Нагадили і все. Велика вдячність тим, хто все це прибирав.
2. гість / 24 лютого 2014, 17:07
Моя особиста думка така, що Терновий і Кулічковський - це вже неврівноважені люди і тулити їх до героїв не слід, бо їздити на майдан- це одне, а створювати навколо себе руїни -це інше. Те, що вони зробили із Стеллою - це далеко не правильно. А найцікавіше, що прибирали сьогодні за них інші люди, яким не байдуже зовнішній вигляд нашого міста. Я думаю, що треба запропонувати Терновому нехай тепер дає гроші на нову Стеллу, наприклад присвячену небесній сотні майдану. Дорогі Кобелячани не займайтесь вандалізмом!!!
І до речі, що за ненависть до бендеровців, от вам і одна країна. Чи ви думає, що ви кращі за них. Вони такі самі люди, як ми з вами. Ці люди нехай деколи дуже радикальні, але завдяки їх кількості - вистояв Майдан.І замість того, щоб бубніти собі під ніс, хто кращий, а хто гірший, нехай кожен подумає, що можна тепер зробити для свого міста!!!
Хочеться друзі побажати нам, дійсно єдиної України, справидливої і вільної, бо ми одна нація!!!
3. Гість / 24 лютого 2014, 18:46
Батюшка той як сатаною одержимий, стрибає навколо зруйнованих пам’ятників, з яким же ентузіазмом він здійснював акти вандалізму( говорять що його позбавили сану, тоді якого чорта він і досі в рясі розгулює?
4. читатель / 24 лютого 2014, 19:45
Дивився в інтернеті відео повалення пам"тників.Враження від дій батюшки незабутні,вважаю що над ним потрібно провести обряд вигнання злих духів.А якщо висловитись простіше,дурка за ним плаче.
5. Вика / 24 лютого 2014, 20:14
Ламать не строять.Интересно а те кто ламали что нибудь построили для Кобеляк?И вообще история какая она ни есть это история.никто им не давал права все рушить,Но страшно другое все видели и молчали.Моя хата скраю.
6. Гість / 24 лютого 2014, 20:48
Дикуни! Яких в житті нічого не цікавить.
7. східняк / 24 лютого 2014, 21:04
Вина тут,не шили б діло.Проспався б і поїхав знову на Майдан.Зараз би отримав можливість піаритись у Народну Раду.А так отримали собі проблеми.Хоча є і плюси-безкоштовні ШОУ для народу.Далі буде?!
8. Кокоша / 25 лютого 2014, 15:00
А чому ніхто не звернувся в міліцію з приводу вандалізму??
9. Патріот / 26 лютого 2014, 02:00
8.Кокоша
«А чому ніхто не звернувся в міліцію з приводу вандалізму??»


А це тепер не вандалізм, це - розбудова!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації