Вхід | Реєстрація

Церкву Кулічковського розмалювали (оновлено)

Церкву Кулічковського розмалювали (оновлено)

Сьогодні зранку з журналістами тижневика "ЕХО" телефоном зв'язався Дмитро Кулічковський. Він повідомив, що церкву Юрія Переможця, в якій він є настоятелем, розмалювали невідомі особи.

Зранку більшість кобелячан, які проходили повз сквер Богдана Хмельницького могли побачити написи на церкві Юрія Переможця, зроблені червоною фарбою. Невідомі особи, які це зробили, імовірно, виступили проти дій Дмитра Кулічковського, який був причетний до повалення пам'ятника Леніну у Кобеляках. Про що свідчить напис на стінах церкви: "Здесь правит бес. Ирод, верни Ленина".

Ближче до опівдня біля церкви ми зустріли і самого Дмитра Кулічковського. Поки він сидів у своєму автомобілі, читаючи останні новини, якась жінка старшого віку замальовувала червоні написи на стінах. Кулічковський нам розповів, що на його думку, церкву розмалювали ще вночі. І такі діяння дуже його обурюють.

— Ви можете мені зло зробити! — каже він. — Та навіщо зло робити Божому храму?

Дізнавшись про те, що церкву розмалювали, Кулічковський одразу ж звернувся до правоохоронних органів.

— Я не підозрюю нікого, — продовжує він. — Та після того, як у Кобелках звалили Леніна мені неодноразово надходили погрози. Навіть дзвонили та представлялись співробітниками Служби безпеки України. Та цим мене не залякати. Я не можу зрозуміти, за ким жаліють люди? За людиною, яка після встановлення радянської влади провела справжній антирелігійний терор? Коли закривали церкви, вбивали священників та забороняли будь-яку релігію.

Натомість, він пообіцяв знайти гроші та до річниці кривавих подій у Києві збудувати капличку Небесній Сотні.
До речі, цієї ночі постраждала не лише церква Юрія Переможця. Як розповів міський голова Олександр Ісип, пам’ятний знак загиблим козакам також розмалювали. Щоправда, там лише намалювали німецьку свастику. Та тільки-но комунальники вийшли на роботу, вони одразу ж її стерли.


Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2014, 14:33 | Кобеляки | Суспільство


1. Гість і тд / 27 лютого 2014, 13:25
Шкода
Шкода що тільки розмалювали (((
2. читач / 27 лютого 2014, 18:53
5.Правда
«Краще б ви йому на лобі це написали »

А дурному що в лоб , що по лобу ( Так народ каже)
3. Патріот / 27 лютого 2014, 19:09
3.Чудо Юдо
«цей Музичко прийшов "строїти" прокурора за те, що і досі не затримано підозрюваного у вбивстві жительки села недалеко від Рівного. Це сталося у вівторок.
»


По-перше, не вдаючись в подробиці ситуації в країні, то логічно смерековим мавпам, оскільки вони взяли на себе контроль за правопорядком, самим і проводи слідчі дії. По-друге, для того, щоб контролювати, все-таки недостаньо злізти зі смереки та взяти автомата, потрібно бути в темі того, що взявся контролювати.
По-друге, дійсно за 20 років самостійності органи правопорядка здійснили еволіційний стрибок від міліціонера дяді Стьопи до тонтон-макута. Система, сэр! Яку треба міняти зверху, в постах на інші темі були мої посилання на Вітренко як варіант єдиного адекватного лідера країни. А куча абізян з гранатами, які щось там будуть контролювати - це навіть не потребує коментарів. Щодо відео 4 грудня, то більш жорстокі форми "правління" застосовуються в усіх! цивілізоівних країнах (прагнення про які вам затьмарюють розум). І ніхто в м’ясорубці не розбирається, випадковий ти чи ні! А без гамадрила Білого явно сумує кімната з повстяними стінами. Признайтеся хоча би собі, що майдан зіштовхнув країну у прірву, яка і так ледь балансувала на краю і мала шанс вижити. І зараз великі шанси того, що гамадрилам скоро не зостанеться кого контролювати. І, як на мене, то я не заперечую проти того, щоб запукри на Рівненщині (і не тільки) передушили вкінець одне одного і в країні настав би спокій. До речі, в Києві по 15-20 трупів! за ніч, 100-120 викликів на розбої та пограбування!міліція навіть не виїжджає. І незабаром хвиля терору докотиться і до Кобеляк! Ви хотіли порядку - "их у меня есть"! І найкращиий варіант розвитку подій - це натовп бандеро-терористів, підганяємий піджопниками натовпом екс-свідомих українців, подає з укліном хліб-сіль Росії і "ніжайше" проситься в Таможний Союз. Альтернативний варіант - Югославія (я там був!!!) і це - АД!
4. Патріот / 27 лютого 2014, 20:14
Про яку країну можна говорити, якщо на банкнотах - жебраки, а гімн починается "Ще не вмерли...." :o
http://212.66.36.252/000.jpg
5. Патріот / 27 лютого 2014, 21:18
6. гость / 27 лютого 2014, 21:27
Може це братва,що Леніна валяла.
7. Патріот / 27 лютого 2014, 23:41
10.Чудо Юдо
««До речі, в Києві по 15-20 трупів! за ніч, 100-120 викликів на розбої та пограбування!»

Звідки взяли інфу? Хоча... для 2-мілйонного міста може це нормальна статистика...
»

Із першоджерела.
10.Чудо Юдо
«А що Майдан такого зробив із "прірвою"?»

1) В нестабільну країну НІХТО не буде вкладати інвестиції (нуландовські печеньки не в "зачот");
2) Нестабільну країну НІХТО не кредитує;
3) Скорочення об’єму єкспорту (сподіваюсь, коментарів не потребує?)
4) Призупинка аж до закриття підприєств та заводів - виходячи з п.3 та підвищеня ціни на енергоносії (УЖЕ! Посилання на finance.obozrevatel.com
5) "Непопулярні заходи" - озвучив Кроль, а це, пояснюю для тих, хто на початку 90-х псував памперси і не може пам’ятати: затримка на 6-8 міс. пенсій, зарплат, відміна соціальних пільг при підвищенні комунальних платежів;
6) В казні 400 млн -максимум на 2-3 тиж.
7) Взяти коштів ніде. Можливо? будуть надані незначні кредити т.зв."шокова терапія", під несусвітні проценти. На даний час 80% зовнішнього боргу перебуває в руках, так би мовити щоб зрозуміліше, міжнародної коллекторської корпорації (хто такі коллектори зрозуміло всім?)
8) а) нелегітимність уряду; б)уряд непрацездатний і неефективний в плані менеджменту, приблизно такий Посилання на finance.obozrevatel.com
9)кошти в руках олігархів нетитульної національності, які: а)див.п.1, та і раніше не вкладали;б)самі в офігенних кредитах, тобто не зможуть навіть під дулом Білого;
10) за мізерні вливання в економіку європіндоси нагнуть в Євроасоціацію на ще гірших умовах ніж підсовували Овочу (насмішка долі - за ЄДИНИЙ правильний крок Янека на користь України його ж і турнули. "От такие мы - креативные!);
11)і "небесні" і "беркути" полягли ні за цапову душу; осиротіли діти, батьки - і зеро і мінус
8. Патріот / 28 лютого 2014, 00:41
18.Патріот
««Та ті трупи шанс дають тобі на краще життя.»

P.S.
Даремно ви дєдушку Лєніна ображаєте, він правильно наставляв "Учитись, учитись і ще раз учитись" (не заради "корочок" і зарозумілості до небес). Слідування цій пораді надає найбільше шансів бути найменш залежним від всіляких як любителів шапок та псевдоампірного кітчу так і смерекових мавп у керма твоєї країни. Див. п.п.2,3,5 поста 18. Патріот / сьогодні, 00:17. Все це може дозволити жити достойно.
9. Патріот / 28 лютого 2014, 01:19
Посилання на demotivation.me

Посилання на demotivation.me
Посилання на demotivation.me
Посилання на www.polemika.com.ua

Сегодня произошел целый ряд забавных случаев с "беременными этожедетьми".
Например, под Казатиным они пришли на каолиновую фабрику (одну из крупнейших или крупнейшую в Вост. Европе) и письменно (степень идиотизма) обратились к руководству, мол, вы тут все коррупционеры (фабрика частная!), а потому требуем ввести представителей "самообороны" в состав правления. Плюс устно было озвучено - не менее 50% правления и обязательное отчисление 10% от оборота на нужды "самообороны". А если, мол, пожалуетесь, то просто разобьем все "вдребезги пополам" (с)

Промах был в том, что фабрика на 100% принадлежит... немецкому концерну.

Продолжение, видимо, будет таким, что "сотню" объявят "титушками-самозванцами".

А ведь счастье было так близко)
Tags:Украина, беспредел, дебилы

Новости из Крыма: Крымские виноделы планируют выпустить новые сорта вин "Вдова Кличко" и "Тягнибычья кровь"!
10. свій / 28 лютого 2014, 14:52
Патріоте! Ти не патріот - ти запроданець!!!
11. Патріот / 28 лютого 2014, 19:06
22.Чудо Юдо
«17.Патріот
«1) В нестабільну країну НІХТО не буде вкладати інвестиції (нуландовські печеньки не в "зачот");....»

А тепер поянстіть яке відношення ці біди мають до Майдану? Їх що і раніше не було? Зовнішні борги виросли не за останні 3 місяці. 400 млн в казні - це не майданівці проїли, а так і було. Я чекаю оплат від державних установ за надані послуги ще з весни минулого року, а тоді Майданом і не пахло. А працівники цих держустанов канцелярські приладдя купляють на свою зарплатню уже 3 роки мабуть як.»


Ключове слово "НЕСТАБІЛЬНА" (доступно для розуміння?). А нестабільною Укромайданія стала завдяки майдану. Якщо в країні відсутня легітимна влада, шастають гоп-нацистські гамадрили з пукалками це нестабільна країна, навіть якщо (гіпотетично) все впорядку з економікою. Це для вас ці гібони - загони, що рАгулюють порядок, а для людства - нацисти. Для вас Бандера і прочая - херої, а для здорових людей -нацистські злочинці.
На Нюрнбергскому трибуналі захист нацистських злочинців зробив спробу подати СС, як организацію, що складається з ряду абсолютно незалежних, відділених один від одного підрозділів - «альгемейне СС» («загальних СС»), «ваффен-СС» («війск СС»), «ферфюгунстгруппен СС» («особливих загонів СС») і т.д.
Але звинувачення послідовно і документовано спростувало цю хитрість захисту. Нюрнбергский трибунал визнав неможливим відділити будь-яку частину СС, яка б не приймала участі в злочинних акціях, і об’явив кожного есесівца військовим злочинцем, а СС – злочинною організацією. Цитую: «Рассматривая вопрос об СС, трибунал включает сюда всех лиц, которые были официально приняты в члены СС, включая членов «общих СС», войск СС, соединений СС «Мертвая голова» и членов любого рода полицейских служб, которые были членами СС» (Нюрнбергский процесс. Сборник материалов: в 8 т. - М., 1999. - Т. 8. - стр. 655).
Про те що було раніше і "где деньги, Зин" - забудь. Інвесторів цікавлять ВИКЛЮЧНО перспективи. А перспективи - ж@опа!Ферштейн?

12. Партріот / 28 лютого 2014, 19:52
28.Ясен
«Ну,що далі буде, заклик:Українці віддайте своїх жінок ,як ясир старшому брату,ваших дітей в рабство,себе в жертву,хай живе вуду!Фу!Фу!Фу!Це вже не інакомисліє,це обкур!»


А ти не допускаєш, що далі, з вашими майданізмами, Україна стане другою Сербією?
13. Патріот / 28 лютого 2014, 20:36
32.Ясен
«29.Партріот
«А ти не допускаєш, що далі, з вашими майданізмами, Україна стане другою Сербією?»
Ні.»

Пішли, Степане, москалів поб’ємо! - А як вони нас?!!! - Тю, а НАС за що?..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації