Вхід | Реєстрація

Наші — п’яті в Україні

Наші — п’яті в Україні

17-20 лютого в спортивному комплексі «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ пройшов Чемпіонат України серед дітей 2004 р. н. Участь взяли 8 команд: «Локомотив» (Котовськ, Одеська область), ДЮСШ “Красноград” (Красноград), «Старт-ДЮСШ-2» (Горловка, Донецька область), «Лідер» (Кобеляцька ДЮСШ), «Спартак» (Дніпропетровськ), «Донтекс-Біора» (Донецьк), «Темп-ЗАЕС» (Енергодар, Запорізька область), «Стірол-ДЮСШ-2» (Горловка, Донецька область). Колективи були розділені на дві підгрупи, після яких грали півфінали.

У грі за ІІІ місце змагались ДЮСШ “Красноград” та «Локомотив» (Котовськ), рахунок — 5:1. Гра за І місце видалась видовищною та результативною: вівши в рахунку 4:1, команда «Стірол-ДЮСШ-2» не змогла втримати натиск земляків із «Донтекс-Біори», фінальний свисток зафіксував рахунок 5:8. Отже, Чемпіоном України серед дітей 2004 р. н. стала донецька команда «Донтекс-Біора». Футзалісти Кобеляцької ДЮСШ, перемігши 4:2 команду «Спартак», посіли 5 місце (тренер Б. Фомін).

Нагородження учасників та призерів змагань провів голова Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич та виконавчий директор УДЮФЛ О. Фесенко. Кращим воротарем визнано Микиту Цимбала (Красноград), захисником — Кирила Сергеєва («Старт-ДЮСШ-2» Горловка), нападником — Олега Пушкарьова (Котовськ), бомбардиром став Микита Мринський (Донецьк), гравцем — Кирило Максимов (Донецьк).


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2014, 14:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації