Вхід | Реєстрація

15 лютого в місті Комсомольск пройшов відбірковий турнір з Годзю рю карате

15 лютого в місті Комсомольск пройшов відбірковий турнір з Годзю рю карате

Приймали участь  близько 100 спортсменів з Кременчука, Комсомольська, та Кобеляк.
Змагання були організовані та проведені на високому рівні. Цілий день діти,юнаки та дівчата  змагались за  право називатись чемпіоном.

В цілому команда кобеляцького центру карате «ДЗАНСІН»  виступила дуже добре.

Справжній фурор серед публіки викликали Вадим Кизим  та Вадим Рибалко, незважаючи на сильніших противників хлопчаки вибороли золото.  Серце глядачів та вболівальників завоювали своєю жагою до перемоги та цілеспрямованістю Вадим Гордійко, Віталій Дашко, Тарас Кузема, Вадим Курачихін.
Досить дебютував, Бережний Роман - його перші змагання і вже друге місце. Дівчата також  всіх порадували своєю технікою та швидкістю. Приходько Дар`я ,була просто не досяжною для супротивниць,і як результат її виступу в копилці  «Дзансіну» ще 1 золото.

В команді приймали участь каратисти які тренуються в смт. Білики під керівництвом Дмитра Тараненка. Серед них золоту нагороду отримав Данило Гавковський.

Руслан Комар, Назар Делія отримали другі та треті місця. Тренери Тараненко Дмитро і Віктор Кльоз говорять, що дуже задоволені результатом  своїх учнів, але це тільки початок. Nому не потрібно розслаблятись…

Зараз в планах відпочинок та знову підготовка до змагань які відбудуться в місті Черкаси 1 березня 2014р.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2014, 15:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації