Вхід | Реєстрація

«Нафтогазвидобування» запустило в експлуатацію нову свердловину в Полтавській області

«Нафтогазвидобування» запустило в експлуатацію нову свердловину в Полтавській області

Компанія «Нафтогазвидобування» ввела в експлуатацію свердловину № 8 на Семиренківському газоконденсатному родовищі в Полтавській області. Добовий видобуток природного газу на новій свердловині складає 170 тис. куб. м, газового конденсату – 5 т. Інвестиції в її буріння й облаштування склали більше 100 млн грн.

Нова свердловина має глибину 5,6 тис. м. Зараз вона підключена до Семиренківської установки комплексної підготовки газу і конденсату (УКПГ). У майбутньому свердловину переведуть на Олефіровську УКПГ, будівництво якої компанія планує завершити в першому півріччі 2014 р.

Після запуску в експлуатацію свердловини № 8 загальна кількість експлуатованих «Нафтогазвидобуванням» свердловин досягла 11-ти. Добовий видобуток природного газу компанією зріс із 1,7 млн куб. м до 1,87 млн куб. м, газового конденсату – з 62 т до 67 т.

«Це перша свердловина, введена в експлуатацію «Нафтогазвидобування» за останні більш ніж три роки. Зараз компанія веде буріння трьох нових свердловин, а в квітні-червні 2014 р. розпочне ще шість. Також до кінця року заплановано завершити капітальні ремонти вже діючих свердловин», – зазначив генеральний директор «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.

У 2013 р. «Нафтогазвидобування» видобуло 506 млн куб. м природного газу, цьогоріч планує збільшити цей показник більш ніж у півтора раза. Видобуток газового конденсату заплановано наростити з 20 тис. т до 27 тис. т. Інвестиції в розробку й облаштування родовищ у 2014 році перевищать 1,4 млрд грн.


Автор: Прес-служба ПрАТ «Нафтогазвидобування»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2014, 16:03 | Полтавщина | Фінанси
1. шофер / 28 лютого 2014, 22:09
Ура... це тепер газ подешевшає ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації