Вхід | Реєстрація

Нові Санжари без Леніна, але зі сміттєзвалищем

25-го лютого відбулася позачергова сесія селищної ради. Депутати проголосували за прийняття на баланс комунгоспу зачепилівського полігону твердих побутових відходів, а також прийняли рішення про демонтування пам’ятника Леніну.

Сесія розпочалася із хвилини мовчання у пам'ять про загиблих героїв Майдану. Далі в розгляді питань порядку денного депутати проголосували за земельне, бюджетне питання та прийняли на баланс селищної ради кілька білбордів, нібито безгосподарних. Напевно, це ті самі, на яких у селищі розклеювали портрети народного депутата Лелюка.

Також депутати ухвалили рішення про прийняття зачепилівського полігону на баланс селищного комунгоспу. Щоправда, депутати засумнівались, чи варто приймати нове звалище у невідомо якому стані? Але заступник селищного голови Валентин Івашина запевнив, що перед документальним прийняттям усі важливі питання будуть обговорені. Зрештою, депутати згодились із тим, що найбільше звалище району має обслуговуватись найпотужнішим комунгоспом.

Далі Андрій Река запропонував депутатам прийняти рішення про демонтаж пам’ятника Леніну в Нових Санжарах.

— Він зараз стоїть. Як тільки ми приймаємо рішення — його кладуть на машину і відвозять до комунгоспу. Потім громада вирішить, куди його подіти.

Проте депутати швидко підіймати руки за це питання не поспішали. І висловили своє обурення тим, що пам’ятник Леніну знесли в неділю, не чекаючи рішення сесії.

— Це вандалізм! Хто буде за це відповідати?! — поцікавився Сергій Ворошило. — Завтра вони вирішать іще щось зносити!

Андрій Река пояснив, що також засуджує радикальні дії активістів, але зауважив, що за знесення пам’ятника підняли руки 95% людей, присутніх на площі.

Проте це не переконало депутатів Івана Бадюлю та Михайла Постольника, які висловилися за те, що активісти мають діяти у рамках закону і дослухатися до представників громади.

За демонтаж пам’ятника Леніну зрештою проголосували. І сесію завершили більш приємними речами. Депутати прийняли на баланс селищної ради танцювальний майданчик. А Андрій Река запевнив, що дискотека для молоді у кінотеатрі незабаром знову працюватиме.

— А для тих, кому за 30, буде дискотека? — поцікавились дехто з депутатів. У залі засміялись. Селищний голова обіцяв подумати і про це.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2014, 17:12 | Нові Cанжари | Політика


1. Патріот / 28 лютого 2014, 19:25
1.той що гість
«"Щоправда, депутати засумнівались, чи варто приймати нове звалище у невідомо якому стані? " прийняти?начеб то у вас було колись своє сміттєзвалище)все життя возили до Зачепилівки,а тут вони думають..ні не приймайте,зробіть у себе в санжарах сміттєзвалище і там складайте.,як варіант -двір паршивлюка або реки.за..бали везти все що треба і не треба в зачепилівку,ще й кобеляки збираються своє лайно сюди перти,мало того що всі ліси і прибережні ділянки сміттям загадили,давайте дружно з усього району будем звозити в зачепилівку сміття,а що,не нам же там жити!стару свалку забросили шакали,за тисячу років не перегніє те все лайно,зробили нову-будем туди дружно валить,ви б не пам"ятники турляли а думали де знайти інвестора для сміттєперероблювальної системи або переходили на ЄКО тару,в санжарах листя палять та река кіпішує а нам вирішили звести все лайно,гарна ідея..треба робити "майдан" в зачепилівці бо зовсім уже розпустились "дєятілі" хрінові.»


Так ЄВРОПЕЙЦІ ж, мля! Понімать нада!
2. той що гість / 28 лютого 2014, 19:32
3.Патріот
«Так ЄВРОПЕЙЦІ ж, мля! Понімать нада!»

не те слово.цивілізацією аж "пре".Все їм не так,не так воно і буде,Україна це кожен з нас-отож і починати треба з себе.Янукович не такий-знесемо Леніна,винен Ленін,хоча жили при ньому і не жалілись,вибируть Юлю через деякий час Юля буде не така а винним стане Т.Шевченко.І так далі.Легше на когось спихнути вину,чим визнати що і сам не святий.Винна невістка як то кажуть,але не я.
3. читатель / 28 лютого 2014, 20:42

7.Патріот
«Знаєте, в залежності від активності сонця - коли блохи сильно плодиться, коли саранча, коли - латентні шизофреніки активізуються»

Нарешті ми дізнались таки правду,поцріот зізнався таки про свій діагноз.
4. Патріот / 28 лютого 2014, 20:55
8.читатель
«7.Патріот
«Знаєте, в залежності від активності сонця - коли блохи сильно плодиться, коли саранча, коли - латентні шизофреніки активізуються»

Нарешті ми дізнались таки правду,поцріот зізнався таки про свій діагноз.»


Хм, у спеціалістів інша думка Посилання на www.youtube.com
5. шофер / 28 лютого 2014, 22:08
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Андрій Река пояснив, що .... за знесення пам’ятника підняли руки 95% людей, присутніх на площі.
а ті хто не прийшов на площу, рилом не стали....

Так от, блотні майданівці, герої народні, якщо ви справді герої, так краще б ви отого уйобка поставили на своє місце. Без допомоги європи. От тоді ви будете пупи достойні поваги.
6. Санжарка / 1 березня 2014, 16:00
Ваші коменти (пацріот, гість) як зловонний навоз, витікає і не дає людям дихати. Таке враження вам робити нічого давай г... поливати всіх і все. Не було б Леніна, було б щось інше. А ви самі хоть щось в цьому житті як люди,громадяни зробили? Сидити за своїми іменами ховаєтесь. На майдані люди маски познімали, бо не бояться - бо вони за справедливість та людську гідність боряться. А такі як ви гавкаєте на людей як ті койоти гнилі, гав і в будку.
7. Микола Пидренко / 1 березня 2014, 18:36
Під нацистсько-бандерівським стягом боряться не за справедливість і не за людську гідність, а за їх антиподи! Зловонний навоз - в головах майданутих, так що запах навозу не ззовні, а із ваших черепків!
8. читатель / 1 березня 2014, 19:59
18.Патріот
«, бо танки вже в Дніпропетровську)))»

Ну то стрибай з вікна,по прикладу того чиновника амера.
9. Чудо Юдо / 1 березня 2014, 20:13
16.Микола Пидренко
«ід нацистсько-бандерівським стягом боряться не за справедливість і не за людську гідність, а за їх антиподи! Зловонний навоз - в головах майданутих, так що запах навозу не ззовні, а із ваших черепків!»

От гімнюки - скинули Януковича, якого в Україні так всі люблять і обожнюють, Микола, ви, мабуть, найдужче? Справді любите? Правді вважаєте, що кращого нам і годі шукати?

До речі, дайте мені означення слова "нацизм" і поясніть, які дії майданівців підпадають під це слово. Хм... здається я уже просив раз це зробити, але та людина це прохання проігнорила. Цікаво, чи зможете ви?
10. Патріот / 1 березня 2014, 20:13

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
11. Стурбованний / 12 березня 2014, 06:45
25.Ясен
«розібратись з такими,як Музичко,»

Это у поважных украинцев он вызывает неприязнь как гопота а на западе он герой и защитник, его поддерживают Как с ним разберешься? У вас есть автомат? а у него есть, какие шансы ... опять гражданская война?
А атомное оружие могут так же своровать как полторы сотни переносных зенитных пусковых устройств "Игла" во Львове. Т.е. я думаю что Саша Бiлий и его помощники скоро ими палить будут и неважно по ком, хорошо что бомбы во Львове не было.
12. Ясен / 12 березня 2014, 12:54
29.Стурбованний
«Это у поважных украинцев он вызывает неприязнь как гопота а на западе он герой и защитник, его поддерживают»
Не зовсім так.Я подивився відеовиступ матері побитого Білим прокурора,от вона засуджує дії Сашка,а в неї є рідня,друзі,учні,батьки тих учнів,й вони не в захваті від озброєних головорізів Музичка.Як не в захваті й більшість жителів Рівенського регіону.Чому?Все вірно ви,Стурбований сказав.Тому,що в отого бандюка Білого автомат є ,а в мене немає,отже він й зробить все ,що захоче.Ніхто ні на Заході,ні на Сході України бандитів не буде підтримувати,ніякої громадянської війни не буде!А якби у нас була атомна зброя,то й в Крим ніхто не ліз би.А новоствореній владі вже час довести свою спроможність до управління,бо багато часу витрачають на розбір портфелів,та демагогію.
13. колос / 12 березня 2014, 13:04
29.Стурбованний
«Это у поважных украинцев он вызывает неприязнь как гопота а на западе он герой и защитник, его поддерживают»
Т1льки сл1пий не пом1чае,що Музичко та багато йому под1бних це проект пут1нц1в для п1дриву авторитету майдану та молодо1 влади.
14. Метр 08 / 12 березня 2014, 15:20
Ясен, Вы даже не представляете всей проблемы для Украины Саши Белого,то что показывают СМИ, это цветочки.Оружие не только у него, а у всей его банды. Ему платят дань не только предприниматели, но и все правоохранительные органы.Сейчас ееще вносят Свобода законопроэкт о легализации оружия, и будет у нас как на диком Западе. И в каждой области будет смотрящий от правого сектора Саша Белый. И власть никому не будет нужна, просто все будут вопросы решать Белые.
15. Стурбованний / 13 березня 2014, 04:36
30.Ясен
«А якби у нас була атомна зброя,то й в Крим ніхто не ліз би»

Уважаемый, я с Вами не соглашусь, сам министр обороны признал, что де юре,российских войск в Крыму нет, колотятся те у кого есть мандат находится на своих базах. Там поднялись жители, да их спровоциворавали майдановцы и подтолкнули, Вы знаете кто. Не было бы народных волнений они бы сидели на своих базах и не рыпались. А бомбить своих или пугать, хоть и в Крыму ядерной штукой, это как то неправильно.
16. Метр 08 / 13 березня 2014, 09:23
Ясен захватили бы ту бомбу, как и те воинские части, или одни, или другие, без боя.
17. Ясен / 13 березня 2014, 18:45
33.Стурбованний
«Уважаемый, я с Вами не соглашусь, сам министр обороны признал, что де юре,российских войск в Крыму нет, колотятся те у кого есть мандат находится на своих базах. Там поднялись жители, да их спровоциворавали майдановцы и подтолкнули, Вы знаете кто. Не было бы народных волнений они бы сидели на своих базах и не рыпались. А бомбить своих или пугать, хоть и в Крыму ядерной штукой, это как то неправильно.»

Яка тільки єрунда!!!Де юре,чи не де юре!!!Завтра у вас в дворі ходитимуть зелені чоловічки,а ви- російскіх войск у нас нєт.Ви подивіться на військове оснащення "піднятих жителів"На майдані воювали брусчаткою,коктелями вогняними і то була на думку декого спланована пентагоном акція.А в Криму російські танки,авіація,флот за межами Севастополя.Але ж ні, це прості кримчани протестують проти неугодної влади.Де логіка?От зараз відбувається щось схоже на такі події.Вибрали Януковича президентом,але "западяни"не згодні,завтра референдум ,від"єднання,післязавтра НАТОвські війська на правому березі Дніпра,але не офіційно ,хоча й на танках,але в пов"язках "самооборона".Вторгнення?Ні поднялісь жітєлі!В Криму подібний сценарій.А ядерна зброя ,це гарантія не вторгнення північних "братів" й навряд від них кращих заокеанських "друзів."
34.Метр 08
«Ясен захватили бы ту бомбу, как и те воинские части, или одни, или другие, без боя.»
Є якась логіка.Так крім ядерної зброї,не зайве й дієздатну армію мати б.А то дійсно абсурд,завтра кожен ,хто матиме кошти купе АК,і він вже бойова одиниця,чи може бойовик ніким не керований.Не дай Боже до такої дурні дійти.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації