Вхід | Реєстрація

Наше сало долає кордони

Цього року традиційне міське свято сала відбудеться 23 січня. Питанням його організації і проведення й було присвячено нараду, котру провела сьогодні заступник міського голови Лариса Семеняга.
Міське свято сало відносне молоде за віком – йому виповнюється три роки, але вже встигло стати популярним. Воно навіть потрапило до путівників деяких туристичних фірм та агенцій. Свого часу свято підтримали як підприємці, які беруть в ньому участь, так і полтавці, бо збираються на святі цілими сім’ями та родинами. Поряд з традиційними атрибутами: конкурс виробників, торгівля салом майже 50 найменувань і видів, частування гостей й учасників свята, змагання професійних артистів та аматорів цього річ організатори обіцяють нові родзинки. Про них буде оголошено пізніше, але полтавцям добре запам’яталися минулорічні конкурси на кращий анекдот про сало, презентація сала в шоколаді, конкурс свиней тощо. Працюватиме і козацьке містечко, де можна буде скуштувати місцевих страв та купити сувеніри. Свято розширює свою географію. Цього разу в ньому візьмуть участь підприємці з районів області та Кременчука.
Свято традиційно відбуватиметься на вулиці Жовтневій на трьох майданчиках – поблизу підземного торговельного центру «Злате місто», біля ЦУМу та на Театральній площі.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації