Вхід | Реєстрація

У Кобеляках мобілізація військовозобов’язаних не оголошена (оновлено)

У Кобеляках мобілізація військовозобов’язаних не оголошена (оновлено)

Про це журналістів "ЕХО" повідомив районний військовий комісар Сергій Каплатий.

За словами Сергія Миколайовича, станом на неділю, 2 березня, офіційного розпорядження на Полтавську область щодо загальної мобілізації військовозобов’язаних не надходило. Наразі Кобеляцький районний військкомат переведений в посилений режим роботи. Зараз відбувається уточнення даних про всіх військовозобов’язаних жителів нашого району. Також районний військовий комісар додав, що кількість чоловіків, які приходили зранку до військкомату була чисельною. Всі вони висловили готовність стати на оборону нашої держави. Та Сергій Каплатий запевнив, що ситуація в районі зараз стабільна. Допомоги військовий комісаріат сьогодні не потребує. Ще Сергій Миколайович додав, що населенню не варто піддаватись паніці. А інформація про загальну мобілізацію жителів Полтавської області в разі потреби буде повідомлена офіційно.

Протягом дня містом почали поширюватись чутки, що чоловіків викликають до військкоматів для проведення військових навчань. При цьому додають, що навчання відбуватимуться за межами міста, а то й області. Ми вирішили перевірити цю інформацію і телефоном ще раз зв’язалися з районним комісаром Сергієм Каплатим. Він спростував цю інформацію. І додав, що кобелячан можуть викликати не на військові навчання, а для проведення навчальних зборів. Ці збори необхідні для того, аби в разі оголошення загальної мобілізації вони могли допомогти працівникам військкомату провести цю роботу.

У свою чергу він запевнив, якщо збори військовозобов'язаних таки відбуватимуться, то проходитимуть вони при кобеляцькому військкоматі.


Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2014, 12:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації