Вхід | Реєстрація

Путін: ми не збираємося і не будемо воювати з українським народом

Президент Росії Володимир Путін не збирається воювати з українським народом. Про це він заявив на прес-конференції в Москві, присвяченій подіям в Україні.

На питання журналіста про можливий початок війни з Україною Путін заявив: "Ми не збираємося і не будемо воювати з українським народом.

А якщо ми приймемо рішення про введення військ, то тільки для захисту українських громадян. І нехай хтось спробує з числа військовослужбовців стріляти у своїх людей, за якими ми будемо стояти позаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок і дітей. Я подивлюся на тих, хто віддасть такий наказ в Україні", - сказав Путін.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2014, 14:55 | Полтавщина | Політика


1. шофер / 4 березня 2014, 15:38
"Ми не збираємося і не будемо воювати з українським народом.

А якщо ми приймемо рішення про введення військ, то тільки для захисту українських громадян. І нехай хтось спробує з числа військовослужбовців стріляти у своїх людей, за якими ми будемо стояти позаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок і дітей. Я подивлюся на тих, хто віддасть такий наказ в Україні"
чи не ті самі слова я пропихаю тут недогоняючим вже третій день?
2. Равнодушный / 5 березня 2014, 08:04
Резюмируем: результаты переворота и кто что поимел
Олигархи: отжали бизнес у щемившего их овоща и ко, совмещение бизнеса и власти
ЕС: после грядущего неотвратимого подписания соглашения о евроинтеграции получают колонию, разоряют еле дышащее производство и скупают по дешевке землю, которая и есть единственной непреходящей ценностью
Бандеровцы: получают доступ к государственному корыту, вызывают своих родственников, моющих унитазы в Европе, для дерибана на местном уровне. Дальше заморачивают народ на тему какая они гордая и мудрая и свободолюбивая нация, канонизируют УПА, дают карт- бланш униатам
Народ: безработица, повышение пенсионного возраста, повышение тарифов, снижение социальных льгот, налоговый прессинг, народ размялся, ощутил себя якобы могущим что то решать и попел мантры типо мы гордая мужняя мудрая нация. А ну да, Ленинов поваляли. Спасибо малаццы свободны
3. Белый / 5 березня 2014, 10:34
2.Равнодушный
«Резюмируем: результаты переворота и кто что поимел
Олигархи: отжали бизнес у щемившего их овоща и ко, совмещение бизнеса и власти
ЕС: после грядущего неотвратимого подписания соглашения о евроинтеграции получают колонию, разоряют еле дышащее производство и скупают по дешевке землю, которая и есть единственной непреходящей ценностью
Бандеровцы: получают доступ к государственному корыту, вызывают своих родственников, моющих унитазы в Европе, для дерибана на местном уровне. Дальше заморачивают народ на тему какая они гордая и мудрая и свободолюбивая нация, канонизируют УПА, дают карт- бланш униатам
Народ: безработица, повышение пенсионного возраста, повышение тарифов, снижение социальных льгот, налоговый прессинг, народ размялся, ощутил себя якобы могущим что то решать и попел мантры типо мы гордая мужняя мудрая нация. А ну да, Ленинов поваляли. Спасибо малаццы свободны»
Вы расмотрите эту ситуацию с другой стороны.Что могло бы быть если бы люди не свергли бандитского президента.Я думаю,что все было бы еще плачевнее.Да и критические коментарии определялись как преступление и отвечали бы согласно уголовного кодекса.Яжил в стране,где баши решал все,абсолютно все!Вы еще сами не осознаете от чего удалось спасти Украину.Трудности конечно одним майданостоянием не решить.Но это уже другая история.
4. Равнодушный / 5 березня 2014, 13:24
Янек хоть и овощ но при нем цензура полностью отсутствовала чего не скажешь о нынешних путчистах Если Вы не заметили то сейчас жесткая цензура Комментарии вообще отключают напр Новыны Полтавщины
Российские каналы ТВ заглушены
Так что могу поздравить Вас жившего при баши - вы вернулись туда же
Трудности майданом не решить как вы и говорите Трудности посредством майдана можно лишь усугубить что и наблюдаем
И что то мне подсказывает что комментирование статей вскоре перестанет занимать большинство граждан Украины поскольку на оплату интернета может попросту не хватить денег
Так что относительно того от чего удалось спасти Украину и того куда ее втулили мы сможем судить в недалеком будущем В лучшем случае А с учетом условий копеечной ссуды США под размещение ПРО на территории Украины то велика вероятность и не увидеть этого будущего
И ваш восторг по поводу достижений мне не понятен Ну выпнули Овоща ну пришли другие по сравнению с которыми Янек невинный агнец ЧТО КОНКРЕТНО ПОЛУЧИЛ НАРОД В РЕЗУЛЬТАТЕ МАЙДАНА? Мой ответ - ничего кроме ухудшения
5. Чудо Юдо / 5 березня 2014, 16:26
4.Равнодушный
«ЧТО КОНКРЕТНО ПОЛУЧИЛ НАРОД В РЕЗУЛЬТАТЕ МАЙДАНА? Мой ответ - ничего кроме ухудшения»

Якщо ви ставите питання так, то ПОКИ ЩО народ нічого не отримав і не втратив. В тому числі і жодного погіршення, про які ви писали у коментарі №2.
Так що ви або ставте питання про пронози, або ставте питання по факту - виясніть це для себе.
По факту я бачу покращення в тому, що людям показали як легко змітаються із золотих унітазів Яники і йому подібні дяденьки, які загралися у Великого Диктатора. І показали, якщо боротися (на будь-якому рівні) то можна побороти навіть "найбезсмертніших" козлів.
По факту мінуси перш за все у трупах. 99 мертвих (на сьогодні) - дуже дорога ціна. А ще у тому, що Путя показав своє справжнє обличчя.
6. сум / 5 березня 2014, 17:52
5.Чудо Юдо
« народ нічого не отримав і не втратив. »

І не отримає. А говорити , що нічого не втратив, це кощунство. Безглузда смерть навіть однієї людина - це горе родини. А тут... більше сотні молодих хлопців, і "нічого не втратили?" Адже смерть не реєструє -"мітингувальник", "беркутівець" Це люди, ради чого вони загинули? Адже вже видно - дарма!!!!!!!!!!!!
7. сум / 5 березня 2014, 17:58
1. шофер
«чи не ті самі слова я пропихаю тут недогоняючим вже третій день?»

Є гарні слова в пісні : "Прозріють люди, але пізно буде,черешня всохне, мати відцвіте..." Те буде і з Україною та її дітьми.
8. березень / 5 березня 2014, 18:04
3.Белый
«Вы еще сами не осознаете от чего удалось спасти Украину»

Ми ще не усвідомлюємо до якої прірви вдалося скотити Україну.
9. Чудо Юдо / 5 березня 2014, 20:28
Жодних аргументів, одне тільки "і не отримає. У прірву скотити". З такими коментарями вам можна йти вішатися. Адже "все пропало, все пропало!" (С)

8.березень
«Ми ще не усвідомлюємо до якої прірви вдалося скотити Україну.»

Ні, а при Януковичу, блін, наша країна процвітала із дня в день?! Прямо аж не придумаєш чи може українцям житися краще ніж у 2013 році, наприклад!
Тьху!..
10. сум / 5 березня 2014, 20:43
9.Чудо Юдо
«Жодних аргументів, одне тільки "і не отримає. У прірву скотити". З такими коментарями вам можна йти вішатися. Адже "все пропало, все пропало!" (С)»

З часом можливо доведеться і вішатися. Як пересічному кобелячанину ( без бізнесу) вижити на нищенську пенсію -продукти, газ, вода, електроенергія, КЖГ, продукти... здорожчають, пенсія не зміниться. Дайте рецепт. Шнурівку і мило вже придбав, поки ціни не піднялися.
11. шофер / 5 березня 2014, 22:22
Ні, а при Януковичу, блін, наша країна процвітала із дня в день?!
а зараз ми живемо краще ніж до майдану? із погребу виліз... до людей поздоровкайся
12. Чудо Юдо / 5 березня 2014, 22:50
10.сум
«Як пересічному кобелячанину ( без бізнесу) вижити на нищенську пенсію -продукти, газ, вода, електроенергія, КЖГ, продукти... здорожчають, пенсія не зміниться. Дайте рецепт.»

Подорожчало? Ні. А ви вже заочно шнурок приготували. Про що з вами говорити? Діагноз...

11. шофер
«а зараз ми живемо краще ніж до майдану? із погребу виліз... до людей поздоровкайся»

Януковича спихнули тиждень назад, алло! Вилізь з погребу, Шофере. Тобі прямо-таки за один день подавай європейську якість життя? Ти хоч думай що пишеш. Тим паче, що не встигло все улягти в нашій країні, як твоя улюблена Росія мерщій давай розпалювати ситуацію у нас ще більше - допомагає по повній братня країна!
13. шофер / 6 березня 2014, 01:26
Тобі прямо-таки за один день подавай європейську якість життя?
В очко собі всунеш своє європейське життя. І походу з майстрами поділешся, які разом з тобою мріями багатіють. Для яких допомога європейців остання надія, бо довести самого себе до ума воно не здатне. Які корчать на собі путнє заумне рило, с понтом тіпа це їх доля пенсіонерів та лікарів колише. А само на тихаря сидить трусеться щоб не дай бог завтра не прийшлося йти на смітник бутилки збирати.

А мене тутешнє життя більше ніж з головою влаштовувало. До появи ваших майданівських переворотнів.
14. Гість / 6 березня 2014, 10:40
Ось іще про Правду: – від Павла Тичини:

"Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! –
а сила знову розцвіла.

Щоб жить – ні в кого права не питаюсь.
Щоб жить – я всі кайдани розірву."
15. New York / 6 березня 2014, 11:09
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
6.сум
«Безглузда смерть навіть однієї людина - це горе родини»

Шо, тоже піздюлєй від Паршивлюка захотів? )))
16. Чудо Юдо / 6 березня 2014, 12:32
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
13. шофер
«В очко собі всунеш своє європейське життя.»

Виловив три слова із коментаря і на них загрився. В стилі Шофера :)
Який же ти впевнений, що один ти суперпрацьовитий та розумний, а всі інші - лохи. Я, знаєш, також не бідую, голова є, руки і ноги також. Але казати, що у нашій країні все заїбісь і Янукович - месія у мене язик не повернеться.

13. шофер
«А мене тутешнє життя більше ніж з головою влаштовувало. До появи ваших майданівських переворотнів.»

А от тих людей хто був на майдані не влаштовувало. Конфлікт інтересів. Вони зробили те, що вважали за потрібне, але щось я не бачив щоб ти туди побіг захищати Януковича і груддю прикривати його золотий унітаз. Значить не настільки воно тебе влаштовувало, наскільки не влатовувало їх. Ти не бійся - пристосуєшся і до нових порядків, по миру не підеш.

Чи буде нам краще, чи не буде - один Бог знає. Якщо він є, звісно. Ми дізнаємося тільки через рік-два. Зараз рано прогнозувати мільйони у кишенях чи "бутилки по смітниках". Але в будь-якому разі щоб зробити в Україні ще більшу дупу ніж була - це добре постаратися потрібно. Тому я і сподіваюся на краще. І ще хоча б тому, що на краще сподіватися - більш корисно для здоров’я, аніж завчано купляти мотузку і мило "поки вони не подорожчали" :)
17. New York / 6 березня 2014, 13:32
16.Чудо Юдо
«тих людей хто був на майдані не влаштовувало. Конфлікт інтересів. Вони зробили те, що вважали за потрібне»

Ні, Чудо. Наврядлі. Перевороти такого масштабу не бувають випадковістю. Фінансування такого масштабу переворотів — теж не просто так. Це однозначно сплановані дії. Чиї — не знаю. І, думаю, що не узнаю. Бо про це нікому знати ніззя.
Людей і при Кучмі, і при Ющенку багато чого не влаштовувало. Їхні "режими" нічим якісно не відрізнялись від режиму Януковича. Але план созрєл тільки недавно. І якщо комусь здалося, що він діє згідно з волею народу, то нехай не льстить собі. Він діяв і діє так, як хоче того його кукловод.

До речі, Борис Олійник як у воду дивився. Я офігєл, як перечитав цей вірш. Прям пророк, чесне слово. Посилання на www.poetryclub.com.ua
18. Arti / 6 березня 2014, 14:52
Люди, ну що ви так всі бризкаєтесь ядом, бережіть свій жовчний....Не треба нічого говорити, просто гляньте на обличчя - Небесної сотні та Яників з ліліпутінами...В очах у перших-Честь, а як дивишся на других-підлість і зрада. І не говоріть, що хлопці загинули даремно- на все воля Божа. Будемо надіятись, що нас таки не втягнуть в жоден союз, бо таке відчуття що Путін силоміць заганяє Україну...в НАТО
19. Читайте / 6 березня 2014, 15:25
ІНВЕКТИВА-2
У шабаші свавільної свободи,
Під’юджувані із суфлерських буд,
Ми, наче зомбі,
не спитавши броду,
Пустились в блуд.

Заблукані в глухім чортополосі,
З похмілля так і не збагнули суть:
Що то ж не ми йдемо,
сліпі та босі,
А нас ведуть.

Мов пішаки залаштункових ігрищ,
Не згледілись,
як просвистіли все:
Від Батьківщини - до імен і прізвищ, -
А нас несе,

Немов човна без весел і правила,
У темний вир трагедій морових,
Де нас чекає доля оніміла
Рабів нових.

І покіль ви,
такі свідомі й ситі,
Годовані із нетутешніх блюд,
Шукаєте нам корінь у санскриті,
Нас в корінь б’ють!

І, заки всує плачете по слову
На всіх майданах і на всі лади, -
Свої ж поганці українську мову
Здають в латинь.

А ми йдемо за вами навздогінці.
І, як не вимрем,
дійдемо таки
В Європу.
Але вже - не українці,
А хохлаки.

І наймуть нас гуманні чужоземи
Водить ослів на ранній променад.
Самі ж зведуть на нашім чорноземі
Новий Багдад.

І якось ми,
стужившись по домівці,
Повернемось,
і нам розкаже гід,
Що тут колись
жили, пак, українці...
- А є хоч слід?
- Та от... схолов і слід.

І ми восплащемо талановито,
Зазвичай поминаючи дідів,
Що нас ізнов за наше жито бито,
Що нам обрали не таких вождів,

Що винні всі,
а ми - і на крупину,
Бо тихі, як осінніх падолист.
Що коли б нас вчергове не купили,
Хіба б ми учергове продались?!

Та інородців вилаєм належно,
Що й досі, кляті, не перевелись,
І не дають нам спати в незалежній,
І норовлять, щоб ми їм продались.

І Україні, неспалим-купині,
Поклянемося при святі дари,
Що коли б нас вчергове не купили,
Ми б вас, маман, їй-бо, не продали.
20. Чудо Юдо / 6 березня 2014, 18:29
17.New York
«Перевороти такого масштабу не бувають випадковістю. Фінансування такого масштабу переворотів — теж не просто так. Це однозначно сплановані дії. »

Розгін майдануючих 30 листопада - точно спланована "антиЯнуковична" акція. І подальше роздмухування народного гніву - також мабуть спланована акція. Щоправда я думаю в результаті вилилося все це в таке, про що "затійники" і не мріяли, але назад вороття вже не було. Але в будь-якому разі бажання "затійників" явно співпало із бажаннями народу інакше коли б були всі такі раді тій владі, то ні за які гроші таку бучу не піднімеш.
В будь-якому разі, що зроблено те вже зроблено... Не повернеш.


17.New York
«До речі, Борис Олійник як у воду дивився. Я офігєл, як перечитав цей вірш. Прям пророк, чесне слово. »

Обережно, Нью! Цей вірш може бути згубним для твоїх хромосом! Він ставить духовні, та що там, навіть суспільно-політичні речі вище матеріальних! Це ж пряма загроза твоїй життєвій позиції!:)
21. New York / 6 березня 2014, 20:44
20.Чудо Юдо
«Обережно, Нью! Цей вірш може бути згубним для твоїх хромосом! Він ставить духовні, та що там, навіть суспільно-політичні речі вище матеріальних! Це ж пряма загроза твоїй життєвій позиції!:)»

Мої хромосоми вже від матюків повилітали )))
А нащот духовності... Я ж не знаю, шо це таке.
Допомагати ближнім — це духовно? Скидатись на лікування тяжкохворим — духовно? Не розбивати і не розмальовувати пам’ятники — духовно?.. Та ні. Це просто нормально. Нормальність — от що головне.
Так що з моєю "позицією" все окей.
22. Чудо Юдо / 6 березня 2014, 21:57
У цьому вірші, як мені здалося, Олійник зачіпає трохи вище, аніж нормальність. Я ж кажу - я навіть не про духовне, я про суспільно-політичне. Не побоюся навіть сказати, що він закликає поставити патріотизм (так, так, це страшне для тебе слово) і етнічну приналежність вище матеріальних благ :)

А ми йдемо за вами навздогінці.
І, як не вимрем,
дійдемо таки
В Європу.
Але вже - не українці,
А хохлаки.
23. шофер / 7 березня 2014, 02:34
Сьогодні у газеті Івано Франківської області поновлював оголошення, розмова не обійшлася без тематики ситуації у країні (було б дивно як би за це ніхто не згадав). Цікаво висловилась жінка на тому кінці звізку:

- Вся надія на вибори, можливо знайдеться людина котрій можна буде повірити
- А ці котрі зараз? Ніби то влада...
- Та хто вони такі... ви ж розумієте що це ми просто тимчасово користуємося їхніми послугами, бо наразі просто нікого немає.
24. Ясен / 7 березня 2014, 03:24
23. шофер
«- Вся надія на вибори, можливо знайдеться людина котрій можна буде повірити
- А ці котрі зараз? Ніби то влада...
- Та хто вони такі... ви ж розумієте що це ми просто тимчасово користуємося їхніми послугами, бо наразі просто нікого немає.»

Ну да!"Врємєнноє правітельство".
25. New York / 7 березня 2014, 08:32
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
22.Чудо Юдо
«У цьому вірші, як мені здалося, Олійник зачіпає трохи вище, аніж нормальність.»

Я не думаю, що патріотизм стоїть вище, ніж нормальність. В першу чергу людина повинна бути нормальна.
22.Чудо Юдо
«патріотизм (так, так, це страшне для тебе слово)»

Ніфіга подобного. Не страшне. Просто я не відчуваю себе патріотом. І часто не понімаю дії тих, хто себе таким вважає. Наприклад, цей вандалізм з пам’ятниками. Ну це ж пездець! Нахуя?!
22.Чудо Юдо
«етнічну приналежність вище матеріальних благ»

Якщо у тебе немає необхідних для тебе матеріальних благ, етнічна приналежність тебе не зігріє і не нагодує, і не дасть комфортно жити. От і все. Людина їсть матеріальну їжу, одягається в матеріальних одяг, їздить на матеріальному автомобілі, валяє матеріальні пам’ятники...
А кому там що вище — це індивідуально.
26. Чудо Юдо / 7 березня 2014, 08:46
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
25.New York
«Я не думаю, що патріотизм стоїть вище, ніж нормальність. В першу чергу людина повинна бути нормальна.»

Я мав на увазі не "вище нормальності", а "не тільки нормальність". Замість "вище" читай "глибше" чи "далі", як тобі краще.

25.New York
«Ніфіга подобного. Не страшне. Просто я не відчуваю себе патріотом. І часто не понімаю дії тих, хто себе таким вважає. Наприклад, цей вандалізм з пам’ятниками. Ну це ж пездець! Нахуя?!»

Ну не особливо відчуваю і я себе патріотом. У крайньому випадку сторонньому глядачеві мої дії не здадуться "достатньо" патріотичними. Але, пам’ятаю, ти колись виступав проти патріотизму як такого, адже він є лише спосіб управління людьми і нічого більшого - за твоїми словами. А як на мене патріотизм - це одне із духовних почуттів в якому певні люди відчувають моральну необхідність. У всіх просто рівень цієї необхідності різний. Ні для кого ж не секрет, що окрім матеріальних благ все рівно захочеться духовних. Хтось творчістю займається, хтось алкоголь приймає, хтось у волонтерство ударяється, а кому патріотична діяльність більше до душі.
Ну а з пам’ятниками... Це просто мозковий "висєр". На жаль так революції і робляться. Просто тепер кожна адекватна людина повинна думати перш ніж мати якісь справи із тими, хто ті пам’ятники валяв. І знову ж таки - від втрати Леніна я ніякого дискомфорту не відчув (Стеллу шкода, хоча, признаюся, раніше ніколи дуже уваги на неї не звертав). А є ж люди, які за Леніном плакатимуть у прямому сенсі слова. І є люди, які ненавидять його лютою ненавистю і відчувають необхідність у валідолі кожен раз проходячи повз нього.

25.New York
«Людина їсть матеріальну їжу, одягається в матеріальних одяг, їздить на матеріальному автомобілі, валяє матеріальні пам’ятники...
А кому там що вище — це індивідуально.»

Помниться був у нас такий дядько... Янукович, здається, величався. От дивлячись на його хороми за народний рахунок, здається мені те що "вище" і нафіг йому не потрібно було :)
27. неХохол / 7 березня 2014, 09:53
Я, например, был все-таки приятно удивлен украинским солдатам. Сидеть 2 недели в осаде, под прицелом автоматов, терпеть отключения электричества и при этом на предложения "самообороны Крыма" отречься от присяги Украине и принять присягу России слать эту самую "самооборону" куда подальше... Я думал состояние нашей армии настолько плачевное, что нам лишь сдаваться можно, но оказалось все не так.
28. New York / 7 березня 2014, 10:39
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
26.Чудо Юдо
«На жаль так революції і робляться.»

Да, тільки не плутай хуй з пальцем. Те, що відбулося в Україні — ніяка не революція, а державний переворот.
Насправді це не синоніми. Революція подразумєває якісні зміни у суспільному ладі, зміни в житті народних мас, зміни цінностей і т.д. В той час як переворот — це тупо зміна влади, зазвичай з провадженням незаконних дій і насильства, захопленням адміністративних будівель.
Кароче, одна купка підарасів вирішила зайняти місце іншої купки підарасів. І це все.
Народний гнів і протистояння були просто інструментами для досягнення мети першої купки підарасів. А якісна пропаганда, гра на почуттях національної свідомості — це інструмент для досягнення народного гніву. Хоча "народного" — це громко сказано.
29. Чудо Юдо / 7 березня 2014, 11:34
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
28.New York
«Да, тільки не плутай хуй з пальцем. Те, що відбулося в Україні — ніяка не революція, а державний переворот. »

Ладно, нехай буде переворот. Якби внаслідок нього у країні встановився комунізм - то це вже була б революція. Але політичний устрій не змінився, єдина надія - на економічний, щоб можна було називати вже революцією :)
30. New York / 9 березня 2014, 10:53
Інтірєсне відео для роздумів Посилання на www.klagemauer.tv

Переконаним славаукраїнцям мабуть краще не дивитись. Це для тих, в кого ще не артрофірувалась здатність сумніватися.
31. Равнодушный / 9 березня 2014, 11:12
Пэрэконаный славаукрайинэць знает: если хозяин сказал на гавно конфетка то это конфетка а кто сомневается тот москаль
Уникальная украинская свидомисть)))
32. Arti / 9 березня 2014, 13:45

Хай мене вибачають гуманісти, хвілософи і Далай-Лама, але сьогодні я не люблю "русскіх".
Бо то вони є окупантами на МОЇЙ землі.
Усьому свій час: час любити і час ненавидіти.
Пауло Коельйо
33. Arti / 9 березня 2014, 13:52

А це вже російський класик, пам"ятаєте?
Прощай, немытая Россия,
Страна рабов, страна господ,
И вы, мундиры голубые,
И ты, послушный им народ.
М. Ю. ЛЕРМОНТОВ
Народи, які прогнали рашу геть (та ж Фінляндія,Литва, Латвія напр.) живуть і процвітають...і гляньте на Абхазію. "Братній народ" з ножем за спиною..А як у ваш будинок прийде сосід з сокирою, ви йому так само оближите ж...???

34. кобелячанин / 9 березня 2014, 13:53
Ось теж відео але на відміну від попереднього в хронологічному порядку і коментарями багатьох різних людей а не домисли якогось маразматіка. Посилання на fakty.ictv.ua
35. Artist / 9 березня 2014, 14:34
30.New York
«Інтірєсне відео для роздумів»

Виват шизофрения Виват! Что же вы там увидели нового? Версии? Вот еще для любителей думать переатрофироваными мозгами. Майдановцами управляли масонские кукловоды при помощи активаторов агресии размещенных на луне. А деньги на майдан заносили гномы через подземные тунели прорытие с Европы кровожадными Бандеровцами. А всем волонтерам давали бесплатно чай с веществом для отупения. Журналистам платили по 50 тис.доларов в каждый карман.
36. New York / 9 березня 2014, 20:29
34.кобелячанин
«Ось теж відео»

Ну про це ми вже знаємо. Таких фільмів мабуть з десяток знято різними укр.каналами. Я дав відео про іншу версію. Не найкращий варіант, але суть зрозуміла.
37. кобелячанин / 9 березня 2014, 22:52
36.New York
«але суть зрозуміла.»

В тому то і справа що такі фільми які показано на айсітіві знято за участю та сприяння БАГАТЬОХ людей і їхня адекватність у мене не викликає сумніву. А от твій варіант як чергова версія і не більше. Подібна до тих що запропонував Артист. Що мене роздратувало найбільше у тобою запропонованому відео що нарізка мала НЕ хронологічний відео ряд і замовчені багато фактів та факторів. А також майже все побудовано на припущеннях.
Хотілось би запитати що це за "рейтинговий" та "обєктивний" сайт. Там шо не відео то ДЕБІЛІЗАЦІЯ. Подивися інші відео. Може до тебе трошки повернеться здравомисліє?
Нью ти почни ще дивитися Росія 24, ОРТ, та інші російські канали. Тоді нік собі зміниш на "Taxist" і будете з Шофером закадичні друзі.
38. кобелячанин / 9 березня 2014, 23:26
Ось трошки гумору не завадить Посилання на www.youtube.com
39. Чудо Юдо / 10 березня 2014, 00:02
30.New York
«Інтірєсне відео для роздумів Посилання на www.klagemauer.tv
Фууу, Нью. Від тебе не чекав. Дивитися шоу-програму зроблену чисто заради бабла, яких сотню клепають кожного дня по всій планеті? Не думав, що ти таке дивишся.
Чесно, я її не дивився. Чесно, можливо там є і серйозні обгрунтовані погляди. Але як тільки я побачив феєричний логотип і майже істерично кричащий голос за кадром "Пришло время разоблачить ложь СМИ!!!" (навіть не переводчика, оригінальний німець теж повизгував) я відразу зрозумів з якого розряда ця програма. З тих, що у США і Європі (та і у нас уже також) пачками показують по ТВ для жирних зомбаків, яки дивляться купу отакої "розумної" інфи і думають що від цього розумнішають. Не заразись!..
Проглянув її кадрами. Показують то одне то інше відео де люди товчуть "беркутівців". І що? Це було до 30 листопада? Ні. Це було після того як ці ж "беркутівці" відтовкли дійсно мирний мітинг. І яку реакцію ти чекав? Що люди, які прийшли після цього, з пориві гніва будуть ВВшників цілувати у щічки?
Посилання на www.youtube.com Ти тут бачиш злісних екстремістів, які несуть загрозу для "беркутівців" і гідні таких підздюлєй? А з цього момента все і почалося.
40. Чудо Юдо / 10 березня 2014, 00:09
Якби тоді, 30 листопада, якийсь би хрєн у касці поламав моїй дочці студентці руку, наприклад, за те що вона прийшла з плакатом підтримати шлях на Євросоюз, я б на Майдан припер кувалду і увалив би нею по хлєбалу першого "беркутівця" якого б зустрів. Утрірую, звісно, але дійсно - чого б ото люди так ВВ-шників раптом зненавиділи? Вони ж такі всі милі та приємні...
41. шофер / 10 березня 2014, 20:06
Ха ха ха.... ржу німагу ))

Хто небудь бачив кадри як Кличка в Харкові закидали крашанками?
Вот это усьо !!! )))
42. Для шофера / 10 березня 2014, 22:18
41. шофер
«Ха ха ха.... ржу німагу ))

Хто небудь бачив кадри як Кличка в Харкові закидали крашанками?»

Ух ти!!! Невже сознаніє потєряв?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації