Вхід | Реєстрація

Успіхи кобеляцьких каратистів

Успіхи кобеляцьких каратистів

У ньому брали участь спортсмени з Полтави, Кременчука та Комсомольська. Кобеляцький центр карате «ДЗАНСІН» представив команду з кращих учнів, які тренуються в Кобеляках та Біликах під керівництвом Дмитра Тараненка і Віктора Кльоза.

Виступили всі добре, ніхто не залишився без нагороди, деякі діти просто вразили своєю майстерністю:

Вадим Кизим, Вадим Рибалко, Данило Гавковський посіли перші місця, перемігши в двобоях своїх супротивників. Серед дівчат неперевершеною була Дар`я Приходько.

Зворушили своєю жагою до перемоги Вадим Гордійко та Вадим Курачихін.

Почесні другі та треті місця посіли Руслан Комар, Назар Делія, Тарас Кузема, Віталій Дашко, Андрій Ісай, Наталія Пилипенко.

Цей турнір був першим відбірковим у 2014 році. За результатами змагань ми відібрали кращих і знову почали посилено тренуватись. Місцеві каратисти практично не виходили зі спортзалу, тому що нас чекали серйозні змагання.

1 березня полтавська збірна з карате захищали честь нашої області на змаганнях у Черкасах. Кобеляцький центр «ДЗАНСІН» представляли 4 спортсмени.

Дякуючи постійним тренуванням нашої команди, успіх не заставив себе чекати. Вадим Пивовар, Євген Пилипенко зійшлися в двобої з противниками значно важчими, та зробивши пару вдалих підсічок, кидків, виграли за одноголосним суддівським рішенням. Не відстав від товаришів і Тодось Карюк, який теж отримав перемогу.

Справжній майстер-клас показав учень Дмитра Тараненка, 10-річний Вадим Рибалко, який на 40 секунді поєдинку, вдавшись до задушливого прийому, заставив свого противника здатись.

Отож, результати: чотири учасники вибороли 4 золотих медалі. Та розслаблятися ми не думаємо, тому що 30 березня в Одесі відбудеться чемпіонат України з карате. І кобеляцькі каратисти обов`язково приймуть там участь. А тому потрібно тренуватись, тренуватись і ще раз тренуватись. Це і є секрет успіху.


Автор: Дмитро ТАРАНЕНКО, тренер


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2014, 13:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації