Вхід | Реєстрація

Державтоінспекція інформує

За повідомленням Гідрометцентру, з 5 березня на території України очікується погіршення погодних умов, часом невеликий дощ, мокрий сніг. Також упродовж трьох діб місцями будуть тумани, видимість обмежиться до 200-500 м.

Державтоінспекція нагадує водіям, що під час руху в умовах недостатньої видимості потрібно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. При попаданні в смугу туману водіям необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що знаходяться попереду.

Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами в населених пунктах), відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Також повідомляємо, що 25 лютого 2014 року розпорядженням т. в.о. міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова було призначено нового начальника Департаменту ДАІ МВС, яким став полковник міліції Анатолій Петрович Сіренко.

Анатолій Петрович виступив із зверненням до всіх громадян України:

«Наразі Україна переживає непрості часи. Від нас усіх залежить, як швидко ми зможемо відновити верховенство права і закону. Хотів би, аби всі учасники дорожнього руху пам’ятали, що від вашої уважності, обережності, чіткого виконання Правил дорожнього руху залежить життя й здоров’я людей.
Я звертаюсь до водіїв столиці та інших регіонів держави з проханням бути дисциплінованими, відповідальними та взаємоввічливими.

У свою чергу запевняю вас, що докладу максимум зусиль для відновлення довіри населення до працівників Державтоінспекції, викоріненню корупції, підвищення ефективності роботи служби, налагодження відкритого діалогу з громадянами.

Я зроблю все можливе, аби рух дорогами держави був безпечним і безперешкодним, а працівники ДАІ працювали виключно в правовому полі. Гарантую, що я особисто буду подавати приклад зразкового виконання службових обов’язків, неухильного дотримання Правил дорожнього руху та принципів законності.

Кожен працівник Державтоінспекції повинен виконувати закони України, пам’ятати про неприпустимість використання службового положення в корисливих цілях, бути взірцем поведінки на дорогах для всіх учасників дорожнього руху.

Разом із тим, забезпечити правопорядок та безпеку дорожнього руху ДАІ наразі допомагають громадські активісти. По всій Україні разом із патрулями Державтоінспекції працюють більше тисячі небайдужих громадян. Висловлюю подяку громадським активістам за розуміння необхідності співпраці задля безпеки і забезпечення порядку.»


Автор: Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2014, 10:17 | Кобеляки | Суспільство
1. гость / 12 березня 2014, 21:32
Небайдужий громадянин,громадський активіст-Батюшка Куличковский?Слава Україні!Герою Слава!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації