Вхід | Реєстрація

Освітяни чекають від нової влади змін на краще

Освітяни чекають від нової влади змін на краще

28 лютого у Новосанжарському НВК відбулася нарада керівників навчальних закладів Новосанжарщини. Участь у цьому заході взяв і голова районної ради Геннадій Супрун.

Новообраний очільник районної ради закликав присутніх пом’янути хвилиною мовчання загиблих на Євромайдані. Далі Геннадій Супрун зачитав керівникам загальноосвітніх закладів звернення директора Новосанжарського НВК Миколи Решетила до голови районної ради. У ньому Микола Іванович прохає депутатів розглянути питання про скасування рішення 23 сесії 6 скликання від 15 жовтня 2013 року «Про внесення змін до статутів комунальних навчальних закладів та затвердження їх у новій редакції». На його думку це поверне довіру працівників згадуваного навчально-виховного комплексу до районної ради, а також дасть можливість уникнути судових процесів. Варто зазначити, що голова районної ради Геннадій Супрун пообіцяв ініціювати підготовку проекту такого рішення найближчим часом.

Потому, звертаючись до присутніх, начальник відділу освіти райдержадміністрації Юрій Зінченко озвучив питання порядку денного наради. Директори шкіл довго обговорювали підсумки перевірки фінансової діяльності відділу освіти Державною фінансовою інспекцією. Освітяни прохали голову районної ради вирішити питання щодо повноцінного фінансування їх відділу. Зокрема, вони розповіли про затримки виплати авансу заробітної плати вчителям, відсутність оплати за відрядження, проблеми з коштами на утримання шкільних автобусів та закупівлю нової оргтехніки. Юрій Зінченко підкреслив, що на сьогодні освітянська галузь району потребує вкладень близько 2 млн. грн.

Також на нараді були розглянуті питання про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації, про проведення акції «Першокласникам — нові парти», про організацію харчування і підвезення учнів у 2014 році та інші.

Крім того, голова районної ради Геннадій Супрун звернув увагу освітян на те, що нова влада нікого не примушуватиме вступати у лави будь-якої партії. Також Геннадій Іванович пообіцяв, що відтепер районна рада проводитиме максимально прозору діяльність, яка буде направлена на благополуччя кожного мешканця Новосанжарщини.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2014, 11:35 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Небайдужий / 7 березня 2014, 18:00
Як можна чекати змін на краще, коли освітою керує людина, далека від проблем освіти нашого району, непрофесіонал, і до того ж хам.
2. спостерігач / 8 березня 2014, 19:24
"про проведення акції «Першокласникам — нові парти»"
І як завжди парти купуватимуть батьки???
3. Равнодушный / 9 березня 2014, 10:45
Конечно, змины на краще))) теперь родители покупать учебники будут за свой счет
4. Метр 08 / 12 березня 2014, 09:12
Такие вумные, а в сказки верят.Щас усе у Вас будет. Супрун, что волшебник
5. учитель / 14 березня 2014, 14:28
Головний "педагог" району накінець созрел, кажуть так перед Супруном коментував стан справ, неначе все розуміє.Пора йому брати "шинель і йти додому". Хвати закривати роти учителям та хамити їм. Що він вижидає? Помилування? Ні! таких гнати треба, щоб забули що тут і були. Педагоги давно чекають люстрації у освіті. Скільки злочинних наказів та дій виконав за неповних два роки "чужоземець"?
6. Критик / 14 березня 2014, 15:16
5.учитель
« Педагоги давно чекають люстрації у освіті. »
Пускай сами педагоги поймут,что означает слово "люстрация".Если ,по их мнению,это проверка на професионализм,чистоплотность,самоотдачу.То многие эту люстрацию не пройдут,может большинство.Сейчас современная педагогика совсем удалилась от понятия "воспитание",ограничевшись исключельно передачей минимальных базовых знаний.Неотемлимым атрибутом многих учителей есть незаконная предпренимательская деятельность,позаурочное образование и разные стимулирующие факторы.И это все при далеко не маленькой зарплате,отпуске и т.д.Стало выгодно не доучивать на уроках.Моральное лицо некоторых педагогов искажается предвзятостью к ученикам и потребительским отношением к родителям.А уж о не професионализме и хамстве многих работников образования я не говорю.А вы говорите об люстрации начальника ,начните с себя.Конечно все,что я говорил относится совсем не ко всем педагогам,многие профи,честные и порядочные люди.Вот и отсеятся мухи от печенья.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації