Вхід | Реєстрація

Чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу

Чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу

У перший день весни 2014 року в Нових Санжарах проходив чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу.

Відкрив змагання селищний голова Андрій Река, який раніше надав допомогу для участі у Чемпіонаті України з пауерліфтингу. Після того, як пролунав державний гімн, почались змагання. Команду з маленького новосанжарського ліфтерського залу представляли четверо учасників. Одразу ж повідомимо їх результати:

Сергій Яремко (вагова категорія до 44 кг). Присід 70 кг, жим 40 кг, тяга 100 кг. Наймолодший учасник у дорослому чемпіонаті, якому зараз лише 11 років. Виборов 3 спортивний розряд.

Роман Ульянець (вагова категорія до 53 кг). Присід 120 кг, жим 60, тяга 160 кг. Кандидат у майстри спорту України.

Олександр Рукас (вагова категорія до 59 кг). Присід 127.5 кг, жим 70 кг, тяга 160 кг. Перший спортивний розряд (не вистачило лише 7,5 кг до КМСУ)

Володимир Марченко займається пауерліфтингом зовсім малий проміжок часу, тому перший виступ вийшов не зовсім вдалим. Володимир не зміг показати свої силові якості, а їх у нього досить великий запас. Підвела техніка виконання вправ, яку спортсмен опанує. Наступні змагання будуть для нього більш яскравими.

Також на змаганнях виступили кілька вихованців новосанжарської школи пауерліфтингу, які показали наступні результати. Сергій Бабенко (вагова категорія до 83 кг) — 4 місце, Василь Славич (вагова категорія до 83 кг) — 5 місце, Владислав Островерхий (вагова категорія до 74 кг) — 2 місце.

Змагання пройшли на високому рівні, про що свідчить подяка від президента федерації пауерліфтингу Полтавської області Дмитра Ніжніченка головному судді Юрію Стрюку, і особливі подяки спортсменів-професіоналів, які за свою кар’єру побували на змаганнях різного рівня. З їх слів, змагання були максимально наближені до рівня чемпіонату України, що було дуже приємно чути організаторам змагань.

Спонсорами змагань виступили головний інженер ТОВ «Новофарм» Володимир Тіманов; помічник заступника директора по виробництву ТОВ з ІІ «Новофарм» Олександр Погорєцкий; начальник сервісного центру ТОВ з ІІ «Новофарм» Віталій Пузир, приватні підприємці Віталій Степаненко, Сергій Булочніков. Фірма «Новофарм» забезпечила проплату банера, афіш, доставку інвентаря і головне — у залі тепер є майже професійний станок для жиму лежачи і лавки для жиму. До цього підготовка спортсменів проходила на обладнанні фітнеслінії, що було практично недопустимо (хоча це і не завадило підготувати сім кандидатів у майстри спорту України з пауерліфтингу).

Особлива подяка страхувальній бригаді на чолі з Сергієм Кас’яненком, котра за два дні змагань розвантажила не один десяток тонн металу. Перший день безпеку спортсменів на помості забезпечували: Сергій Кас’яненко, головний на помості, Максим Поставний, Олксандр Китайгора, Артем Галаган, Юрій Олійник, Віталій Євсюков. Другого дня склад команди дещо змінився: Сергій Бабенко, Владислав Островерхий, Василь Славич, Дмитро Мошура, Андрій Тімаков, Віталій Євсюков, керуючий бригадою Сергій Кас’яненко. За два дні бригада показала професійну роботу, усі хлопці були одягнені у фірмові футболки «Новофарму», що також додало яскравості змаганням.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер із пауерліфтингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2014, 13:32 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації