Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі під загрозою виконання Указу Президента

Про це повідомив голова районної ветеранської організації Григорій Кіян.

Керівник районної ветеранської організації виступав на апаратній нараді в райдержадміністрації. Григорій Кіян доповідав про роботу організації, котру очолює. Зокрема, мова йшла і про підготовку до відзначення 70-ї річниці визволення України та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Нагадав Григорій Кіян і про проблеми, які виникають. Він сказав: «Указ Президента Віктора Януковича № 604 від 19 жовтня 2012 року позитивний усім. Там добре розписано, кому і чим потрібно займатися. Але немає одного пункту, як вплинути на Держказначейство, котре не пропускає кошти, уже виділені для ветеранів». Йшлося про те, що ще з осені минулого року і в січні поточного на рахунках цієї установи «зависли» гроші, необхідні для організації святкувань визволення України та Дня Перемоги. Так і не дійшли за призначенням 9 тисяч гривень на передплату газет для ветеранів та 5 тисяч гривень, виділених для виготовлення фото Героїв Радянського Союзу.

Щоправда, керівник районного підрозділу Держказначейства Наталія Яценко категорично заперечила інформацію про те, що ветеранські гроші не надходять до адресата з вини її відомства. Вона сказала: «Інколи неприємно і образливо чути, що в тому чи іншому випадку гроші «не пропускає» Держказначейство. Причому такі заяви лунають не лише з вуст пересічних громадян, а й посадовців. Так і тепер. Із усією відповідальністю заявляю, що платіжних документів на оплату заходів, про які на апаратній говорив голова ветеранської організації,  у нашому відомстві немає. І не було. А вже де і на якій стадії вони затримались, то не мені судити».

Наталія Павлівна попрохала надалі перевіряти озвучені претензії на адресу Держказначейства. З чиїх би вуст і з яких трибун вони не звучали.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2014, 15:04 | Кобеляки | Фінанси
1. Равнодушный / 9 березня 2014, 10:31
Как это где кошты? Неужели не понятно? Направлены на чествование "героев" УПА! Не удивлюсь если в этом году на 9 мая поп с ваньком прижмутся срывать награды с ветеранов ВОВ! Не пора ли ветеранам их детям и внукам наконец ВКЛЮЧИТЬ мозги?!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації