Вхід | Реєстрація

У Кременчуці намалювали велетенське графіті з Кобзарем

У Кременчуці намалювали велетенське графіті з Кобзарем

9 березня, в День народження Тараса Шевченка, в районі електростанції, з'явилося величезне графіті із зображенням Кобзаря. Сьогодні його може побачити будь-хто, хто проїжджає в районі зупинки «Міський сад» у нагірну частину або їде в центр по вулиці 60 років Жовтня.

Художник графіті Сергій Брильов каже, що створення графіті зайняло майже тиждень і на це пішло 10 балончиків з фарбою.

— Сама задумка сделать граффити появилась у активистов «Майдана». Они мне предложили ее воплотить. Идея как это сделать была моя. Я закупал баллончики с краской. Мэрия поспособствовала. Целую неделю шла работа: от наброска и эскиза, до распечатки трафарета, его поклейки. Вчера рисовали. Без помощников я бы не справился,- каже художник.

До речі, це не перша масштабна робота С.Брилева і як він сподівається - не остання. У планах з правого боку від графіті з Т.шевченка намалювати стіну в честь пам'яті Небесної сотні. Також художник задумався над створенням скульптурної композиції на честь Героїв Майдану.

А поки, біля графіті з Кобзарем вже із задоволенням фотографуються всі бажаючі.


Автор: Олег Булашев, «Кременчуцький телеграф»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2014, 15:47 | Кременчук | Цікаве
1. шофер / 10 березня 2014, 19:00
Зразу видно що якийсь критин зйомку робив - 99% на кадрах Брильов, тоді коли самого графіті у прямому профілі так і не показали.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації