Вхід | Реєстрація

Допоможіть людині!

У нашій родині сталося горе. Сім місяців тому в нашої доньки, дружини, мами Наталії Анатоліївни Єрошенко медики виявили тяжку недугу. Після обстеження в Києві фахівці поставили невтішний діагноз: пухлина головного мозку. Потрібна термінова операція. Її погоджуються провести в інституті нейрохірургії імені академіка Ромоданова. Вартість вітчизняні спеціалісти оцінюють у 50 тисяч гривень. Аналогічна операція за кордоном вартує кілька десятків тисяч євро. Таких грошей у сім’ї, котра вже кілька років живе на пенсію Ворони Анатолія Васильовича, просто немає.

Саме цей факт примусив нас звернутися за допомогою до земляків. Сама хвора проживає в малесенькому селі Прогрес Червоноквітівської сільради, Кобеляцького району. Просимо допомоги як у своїх односельців, так і в усіх жителів Кобеляцького району. Допоможіть, будь ласка, врятувати зовсім молоду 38-річну жінку, у якої двоє дітей 11 та 13 років. Ми завжди будемо молитися за вас.

 

Благодійні внески можна перераховувати на рахунок:

Приватбанк МФО 305299, ЗКПО 14360570

Р/р 29244825509100

Єрошенко Наталія Анатоліївна.

 

Інші варіанти внесення благодійної допомоги:

А) Кобеляцький район, смт. Білики, провул. Пушкіна, 7а

Б) Кобеляцький район, с. Прогрес, Ворона Анатолій Васильович (батько), вул. Леніна, 3

В) гроші також можна залишити в редакції «ЕХО» з позначкою «Для лікування Єрошенко Н. А.»


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2014, 10:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації