Вхід | Реєстрація

Нарубали лісу майже на 300 тисяч гривень

Правопорушення було скоєно на кордоні з Кобеляцьким та Козельщинським районами.

23 лютого до лінійного відділу станції Кременчук УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про незаконну порубку лісу на перегоні Кобеляки — Ганнівка. Цього ж дня за вказаним фактом унесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України (незаконна порубка лісу).

Спільно з державним інспектором із охорони навколишнього природного середовища Полтавської області проведено обстеження зазначеної вище ділянки та виявлено незаконну порубку дерев у кількості 75 одиниць.

Загальна сума збитків становить 296 тисяч 300 гривень. На цей час проводяться слідчі розшукові дії і встановлюється особа правопорушника.

Санкція ст. 246 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк із конфіскацією незаконно добутого.


Автор: Артур Дрига, прокурор Кременчуцької прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2014, 10:14 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації