Вхід | Реєстрація

Працівники та учні аграрного ліцею демонстрували свої таланти

Працівники та учні аграрного ліцею демонстрували свої таланти

Минулого тижня в приміщенні районного Центру культури та дозвілля відбувся звітний концерт учасників художньої самодіяльності Кобеляцького професійного аграрного ліцею в рамках конкурсу-огляду «Нове покоління».

У вівторок в просторій залі Будинку культури зібралось чимало гостей. Усі вони прийшли переглянути програму, яку підготували працівники та учні професійного аграрного ліцею. І присутні, дійсно, мали змогу пересвідчитись, що серед них є чимало талантів. Ведучими заходу, уже традиційно, були працівники професійного ліцею Яніна Монастиренко та Геннадій Кривоніс. Саме вони розповідали глядачам про щоденне життя навчального закладу та про кожного артиста, який виходив на сцену.

Цього дня присутні в залі досить активно зустрічали колишнього учня ліцею, а сьогодні вже його працівника, Владислава Стрюка. Також гучними оплесками вітали юну зірочку, переможницю багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів вокального мистецтва Анастасію Бакунову. Вона, як завжди, радувала всіх своїм неперевершеним голосом та відмінно підібраним репертуаром. Також на сцені можна було побачити і ансамбль «Мальви», який складається з працівників професійного ліцею. Під час звітного концерту звучали різноманітні музичні композиції. І не секрет, що пісня супроводжує людину впродовж усього її життя. Є словесно-музичні твори, які об’єднують цілі покоління, бентежать душу та навіюють спогади про пам’ятні події. І цього дня присутні в залі могли поринути в минуле. Послухати воєнні пісні, які надихали на подвиги сьогодні вже сивочолих, а тоді ще юних, солдатів. Зокрема, серед таких є словесно-музичний твір «Смуглянка». Ще звучало безліч українських народних пісень у виконанні Анастасії Колісник та ансамблю «Мальви». А викладач ліцею Світлана Василенко тішила всіх глядачів гумором. Насамкінець звітного концерту ведучі подякували всім, хто допомагав у його організації, і пообіцяли наступного року підготувати не менш цікаву програму.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2014, 12:24 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації