Вхід | Реєстрація

«Математична масляна»

«Математична масляна»

У Григоро-Бригадирівській школі з 24 по 28 лютого проходив тиждень математики під назвою «Математична масляна».

А розпочалося все загальношкільною лінійкою, на якій учитель математики Алла Мирошниченко ознайомила учнів з основними заходами та закликала взяти в них участь.

Із перших днів тижня математики учні 5-9 класів із цікавістю долучилися до розгадування ребусів, проведення конкурсів, різноманітних ігор. Було підготовлено виставку стінгазет.

Завершальним акордом тижневого свята став захід «Математична масляна».

Змагалися дві команди: дівчат — «Веселі гноми» та хлопців — «Веселі одиниці». Після різноманітних конкурсів із невеликою перевагою у декілька балів перемогу здобули представниці слабкої статі. Хотілося б відзначити найбільш активних учнів: Марину Крепко, Анастасію Овчаренко, Анну Фьодорову, Анастасію Тимошенко, Яну Іванову, Сергія Дейнегу, Євгенія Аксьоненка, Артура Литвиненка, Владислава Лучка, Костянтина Мирошниченка, Олега Яроцького, Артура Земляного, Олександра Гончарова, Каріну та Руслана Ткаченків, Інну Хайнак.

Усі учасники були нагороджені грамотами, а на кінець свята їх чекала приємна несподіванка — млинці, адже в ці дні випадає масляна, а яка ж вона без млинців.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2014, 09:08 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації