Вхід | Реєстрація

Собака Шарик таки розумніший

Собака Шарик таки розумніший

Радіють кобелячани, що звалили «ідола». Насправді, то не ідол. І суть не в тім, ким він був. Справа в тому, що він символізував епоху і досягнення народу, це — головне. Викреслили символ, значить, викреслили досягнення й історію, разом із батьками і дідами. Ту епоху, що призвела до побудови зверхдержави, як би хто до неї не ставився. Так довикреслюємось до того, що і не жили ми на своїй землі, та й вона виявиться не нашою. «Бог» розділив її між синами Ноя, українцям тоді нічого не передбачалось.

«Ревулюцію зрубив Лєнін із купкую матрусні», — так пояснював мені в 91-му один знайомий, дід якого, мовляв, був добре обізнаний, бо жив у Австро-Угорщині. Насправді, скромної дози розуму досить, аби зрозуміти що це не так. До революцій готуються роками. Ф. Достоєвський ці приготування побачив і написав, коли Ленін ще в пелюшках був: «Предвидится страшная, колосальная стихийная революция, которая потрясет все царства мира сего. Весь мир будет залит кровью».

Бачили підготовку і до розвалу СРСР, навіть книжки писали. І зараз багато хто дещо бачить, крім «патріотів», бо їх завжди використовують «втемну», на «підтанцьовці», ті, кого вони, мовляв, не люблять. Їм скажіть, підемо в пекло, там москалів немає, то вони й підуть. Нехай би і йшли, так народ тягнуть.  Ну винний Ленін, але ніхто не закликає руйнувати ГЕСи та й із «патріотичних» принципів каганцем не світить.

Насправді, Ленін, підписанням Брестського миру, зруйнував плани Троцького, щодо світової революції. Цим він найбільше і завинив перед ініціаторами його повалення, які зараз, як і заповідав Лейба Давидович, будують «Європу без кордонів і національностей» за активної участі «патріотів». Причому роблять це з тими ж самими символами, що будували СРСР, — «звьоздамі» і «комисарамі». Розумієте, до якої міри історія повторюється і настільки нахабно вас «за лохів держать». Подібні комісари у свій час потрапили під «сталінські репресії», а наркомати  перейменували на міністерства. але як «патріотам» бути без комісарів. Вони навіть не розуміють, що справедливий гнів народу — найкращий «інструмент» управління ним же самим.

А чим пам'ятна стелла завинила? Молодь була точно таким тупим виконавцем або романтиком, як і зараз. І ті, хто щиро вірить у «Майдан», знайте, таке і вас очікує, бо сценаристи — ті ж самі, тільки з іншого боку заходять.

Святі отці знають що роблять, бо в них у «писанні» написано: «Жертвенники их разрушьте, столбы их сокрушите, вырубите священные рощи их». (Исх. 34:13) На те місце, дивись, поставлять царя Соломона. От у Києві хочуть установити на місце пам’ятника Леніну постаменти Лазарю Бродському і Миколі Терещенку, як головним спонсорам розбудови міста. Почитайте в Інтернеті. Установлять і рахуйте, що відбудови вщент зруйнованого у війну Києва не було, та й узагалі нічого не було, лише суцільна «тоталітарна епоха». Знищувати історію народів святим отцям велить їх єврейський бог. Вони і діють. Згадайте хоча б Америку. А почалося це  ще з Древнього Єгипту. Ще в позаминулому столітті О. Блаватська писала: «Пусть читатель подумает о тысячах, может быть, миллионах манускриптов, преданных сожжению, о монументах с их слишком неосторожными надписями и начертанными символами, обращенных в пыль; о бандах ранних отшельников и аскетов, бродивших среди разрушенных городов Верхнего и Нижнего Египта, в пустыни и горах, долинах и нагориях, искавших и жаждавших уничтожить каждый обелиск, колону, свиток и папирус…». Пройшло півтора століття, а читач як не думав, так і не думає. Та, власне, уже й думати нікому, зараз раритетом виступають не папіруси, а читач. Такий от — прогрес!

Якщо символи руйнувати, то сім раз усе зважити потрібно і робити це цивілізовано, а не горлопанити «банду геть». Знімаючи Леніна, аби не викреслити століття з історії народу, потрібно комусь іншому пам’ятники ставити, ну, наприклад, Сталіну. Не підходить? Якщо нічого обрізати крім історії, то давайте обрізати її аж до князя Святослава. Давайте йому пам’ятник поставимо. Слабо!? Їм і Святослав не такий. Бо про них Тарас давно написав: «Розбрелися та й забули волю рятувати…». Вони якусь духовність відроджують і вірять у Отця, Сина і Святого Духа.

Найдуховнішим у цій історії собака Шарик виявився. І це — не випадково. Бо він телевізор не дивиться і з Богом істинним напряму спілкується. Тварини, у принципі, нічого проти Божого промислу робити не можуть. І це не жарт. Так званим  віруючим потрібно над цим подумати.

А щодо ситуації з Росією, то це також у  «святому писанні» прописано: «Я вооружу Египтян против Египтян. И будут сражаться брат против брата и друг против друга, город с городом, царство с царством». (Исаия 19:2).

Усе — старе, як світ. І вираз «символи правлять світом» також древній. І це дійсно так, інакше б ніхто їх і не чіпав.  «На пальцях» цього не поясниш, але спробую на свіжому прикладі. От візьмемо унітаз, що він символізує?  Ну,  скажете… А от я вам скажу, що унітаз зіграв вирішальну роль у поваленні президента. Уся країна тільки про нього і говорила. Якщо трішки назад «копнути», то кожен згадає, що зіграло ключову роль при виборах В. Ющенка. Здогадались, отруєння. Не було б його, то Віктора Андрійовича могли і не обрати. Ну і т.д. і т.п. Самі приклади шукайте, думайте і аналізуйте.

Людмила Пряхіна, почувши новину, сказала: «Дурні, спочатку треба було «глобус» «завалити». Я з нею згодився, але відповів, що ніхто цього не зробить, бо наш мер, ще коли його встановлювали, пояснив, мовляв, то знак — на віка.  А він знає, що говорить. От як і ви знатимете стільки, скільки він, тільки тоді і почне щось у нашому житті змінюватись.

Зараз ми живемо в епоху, що подібна тій, у яку жив Ф. Достоєвський. Повірте, найстрашніше у нас ще попереду. Може хтось думає, що народ проснеться чи знань набереться. Ні, таке нам точно не загрожує. Із спілкування з людьми висновок роблю. Знати вони  нічого не хочуть, їм якби одним словом усе виразити. А як? Одним словом можна інше виразити, так тоді образяться. І це старше покоління. А молодь узагалі книжок не читає, принаймні я таких не знаю. Усякі там «брати», «кіллери» й інше псевдоісторичне, а значить і псевдопатріотичне, чтиво книжками не рахую. Нам же всю правду не пишуть, виривають епізоди із загального історичного процесу. При цьому роздряпують свою рану аж до загрози гангрени в нації. І винити тут нікого не потрібно, крім самих себе. Від вас ніхто знань не ховає, хоча й під носа не підсовує. Усе точно по «писанню»: «Ты видел многое, но не замечал; уши были открыты, но не слышал». (Исаия 42: 20). Те ж таки «писання» пояснює: «Царствие Божие благовествуется, и всякий усилием воли входит в него». (Лук.16:16). А ми хочемо, як завжди, на халяву, мізки і волю не напружуючи. Не вийде, шановні.

 

Р. S. Логіка наших «патріотів» для мене взагалі не зрозуміла. І коли вони, щасливі, ламають «звізду» на Верховній Раді, але тягнуть нас туди, де ті самісінькі хазяї намалювали дюжину своїх «звьозд», то мені вже навіть не смішно.  Чи нам уже всім мізки «перепрошили»?


Автор: Валерій КОРОБЧИНСЬКИЙ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2014, 14:00 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації