Вхід | Реєстрація

Ясинська - Forever!

Минулого тижня відбулася звітно-виборча конференція Кобеляцької районної організації політичної партії «ВО «Батьківщина».

Усе в цьому світі тече і все міняється. Єгипетські піраміди руйнуються, в Україні відбувається революція, змінюється погода, курс долара і ціна на нафту. Та, вочевидь, є речі  і люди, котрі не піддаються впливу часу і геополітики.

Якщо говорити про політичну партію «Батьківщина», то тут — як у колишній КПРС: «Ми кажемо «Партія», розуміємо — «Юля», а кажемо «Юля», розуміємо — «Партія». У масштабах Кобеляцького району замість імені Юля, можна застосовувати ім’я Ніна.

Ніна Ясинська очолила кобеляцький осередок «Батьківщини» ще в ті часи, коли цю партію всерйоз не сприймали. Після цього були злети і падіння, «відсидка» лідера і ще багато різних, цікавих, страшних і смішних речей. Але Ніна Анатоліївна незмінно очолювала районну організацію. І, швидше за все, керуватиме ще два роки. Адже саме Ніну Ясинську одноголосно вчергове обрали на пост партійного лідера районного масштабу. Єдині кадрові зміни, які за останні кілька років відбулися в лавах кобеляцьких однопартійців Юлії Тимошенко, стосуються депутатського корпусу. Фракцію «Батьківщини» в районній раді очолив Володимир Білоусько.

А, ні, після лютневої революції Василь Мирошнеченко із заступника голови райради став її головою.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2014, 15:30 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації