Вхід | Реєстрація

Рада прийняла Декларацію про боротьбу за визволення України

Рада прийняла Декларацію про боротьбу за визволення України

Верховна Рада пiдтримала Декларацію про боротьбу за визволення України

Як повідомляє Еспресо.TV, за цей документ проголосували 274 депутатiв.

Виконуючий обв'язки Президента України Олександр Турчинов заявив, що вiдповiдно до документу, Україна звертається до урядiв свiту, мiжнародних органiзацiй з тим, що вона нiколи не визнає анексiю Криму з боку Росiї "з брутальним порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співжиття держав".

"Уперше після завершення Другої світової війни загально визнані кордони Європи цинічно "перемальовує" країна, яка за багатосторонніми і двосторонніми договорами гарантувала територіальну цілісність України, недоторканність і непорушність її кордонів. Єдиним неприхованим мотивом Російської Федерації у здійсненні цього міжнародного злочину є горезвісна доктрина "приростання руського світу", - йдеться у декларації, текст якої озвучив Турчинов.

"Верховна Рада України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматись від міжнародного визнання так званої "Республіки Крим" та анексії Криму та міста Севастополь до складу Росії у якості нових суб'єктів Федерації", - зазначається в документi.

"Від імені народу України Верховна Рада України заявляє, що Крим був, є та буде в складі України. Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і тривалою вона не була", - йдеться у декларації.


Автор: «Еспресо.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2014, 17:04 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації