Вхід | Реєстрація

Міліція та самооборона патрулюють Нові Санжари

У Новосанжарському райвідділі відбулась спільна нарада з представниками самооборони. На зібранні розглядалось питання про недопущення порушень громадського порядку, належного захисту життя і здоров’я громадян від протиправних посягань, охорони власності в районі, співпрацю представників політичних партій, організацій, громадськості району з правоохоронними органами.

Метою заходу було наблизити громадськість та міліцію один до одного, обговорити криміногенну ситуацію та спільну координацію подальших дій. Розпочав засідання начальник райвідділу Сергій Махно. У своєму зверненні до громадського активу, представників органів місцевого самоврядування та всіх присутніх він наголосив, що в першу чергу міліція та народ — партнери. Перед громадськістю і міліцією стоять спільні завдання, які вирішуються в ході роботи.

Забезпечення належного громадського порядку на території Новосанжарського району є важливим. Головним у роботі міліції є попередження вчинення злочинів та правопорушень, відновлення порушених прав громадян. Працівники райвідділу докладають усіх сил для виявлення та припинення злочинів у сфері наркотичної діяльності, вуличної злочинності, крадіжок, грабежів, розбоїв.

На спільній нараді було вирішено створити спільні наряди з охорони громадського порядку з працівників міліції і представників народної самооборони. Такі групи будуть здійснювати патрулювання у громадських місцях селища, звертаючи особливу увагу на місця масового відпочинку громадян: парки, сквери, берегову зону річки Ворскла, кафе, дискотеки.

Результатом співпраці міліції з громадкістю є підвищення довіри населення та, як говорять самі члени самооборони, радість від того, що вони вносять і свою частку в забезпечення охорони громадського порядку.


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2014, 15:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації