Вхід | Реєстрація

Сім’я Герасименків — найспортивніша

Сім’я Герасименків — найспортивніша

Минулої суботи відбулись традиційні районні змагання «Тато, мама, я — спортивна сім’я», присвячені Міжнародному дню сім’ї.

Турнір проходив у приміщенні Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи. У ньому взяли участь одинадцять сімей із різних куточків нашого району. Усі вони на початку змагань вишикувались в одну шеренгу. Далі кожну сім’ю та капітанів команд представили глядачам, які, у свою чергу, вітали їх бурхливими оплесками.

Серед учасників цього року були новачки, як от сім’я Мушинок із села Дашківка. До речі, ця команда приїхала в чисельному складі. Адже в родині аж троє дітей. Проте змагався лише найстарший, шестирічний Олексій. Були серед учасників змагань і сім’ї, які не вперше приймають участь. Зокрема, це родина Ломакових, які вже третій рік поспіль демонструють свої спортивні вміння на чолі з семирічним Владиславом.

Цього року змагання проходили в сім етапів. Спершу спортсмени виборювали перемогу в естафеті під назвою «Човниковий біг». Тут найкращою виявилася родина Ломакових із міста Кобеляки. Наступне змагання носило назву «Футбол». Тут виборола перемогу сім’я Рябух із Дрижиної Греблі. У наступних етапах змагань під назвою «Єралаш», «Спритні збирачі врожаю» та «Подолання болота» перемагала одна команда, сім’я Герасименків. І лише в естафеті «Влучні стрільці» вони дали шанс перемогти іншим учасникам. Суть змагання полягала в тому, аби за одну хвилину часу якомога більше разів збити баскетбольними м’ячами кеглі. Тут найкращими виявилася родина Богомазів із села Орлик. А в комбінованій естафеті перемогу здобула команда Ломакових.

Та спостерігаючи за ходом змагань, стало очевидно, що найбільше радості вони приносили найменшим учасникам. Діти щиро раділи кожній перемозі. Так само ж емоційно переживали свої маленькі невдачі. Натомість дорослі їх щоразу втішали.

Зрештою, настав час підводити підсумки. Третє місце в змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я» здобула родина Мурейко з села Шенгури. Друге — команда Ломакових. А перемогу виборола родина Герасименків із села Радянське. Усі команди, які брали участь у змаганнях, були нагороджені грамотами та цінними призами. А переможці і призери турніру будуть делеговані на обласний етап змагань, який відбудеться вже наприкінці березня.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2014, 16:34 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації