Вхід | Реєстрація

Правоохоронці-транспортники викрили чоловіка у крадіжці 920 кілограмів мінеральних добрив

Правоохоронці-транспортники викрили чоловіка у крадіжці 920 кілограмів мінеральних добрив

Працівники лінійного пункту міліції на ст. Кобеляки ЛВ на ст. Кременчук  затримали чоловіка, який на залізничній станції Кобеляки з вантажного вагону вчинив крадіжку 920 кілограмів мінеральних добрив.

До чергової частини ЛВ на ст. Кременчук надійшло повідомлення про те, що при огляді вантажних напіввагонів з мінеральними добривами, які знаходились на 4-ій колії станції, складачем потягів був виявлений розірваний тюк із аміачною селітрою.

При виїзді на місце події правоохоронці на одному з напіввагонів виявили два пошкоджених тюки з мінеральним добривом, а також знаряддя злочину – ніж, яким вони були розрізані.

В ході проведення розшукових заходів міліціонери встановили особу громадянина, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні даного кримінального правопорушення. Зловмисником виявився 26-річний житель Кобеляцького району Полтавської області. Як з’ясувалось, чоловік вночі заліз на вантажний вагон та за допомогою ножа розрізав два тюки із селітрою, пересипав її у заздалегідь підготовлені мішки, які в подальшому сховав неподалік від станції. На місці схову у присутності понятих правоохоронці вилучили 15 мішків із краденим добривом загальною вагою 920 кілограмів.

Як пояснив чоловік, мінеральні добрива він хотів продати, а виручені гроші витратити на власні потреби.

– Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України, яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Наразі проводиться досудове розслідування та встановлюється сума матеріального збитку, – зазначив начальник лінійного відділу Геннадій Самойленко.


Автор: Ігор Гольцов, Помічник начальника лінвідділу із зв’язків з громадськістю ЛВ на ст. Кременчук УМВС України на Південній залізниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2014, 15:24 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації