Вхід | Реєстрація

До фіналу поїде команда з Козельщини

У суботу в Кобеляках на майданчику із штучним покриттям відбувся зональний турнір першості облради СТ «Колос» із міні-футболу.

Того дня до міста завітали представники трьох сусідніх районів: Козельщинського, Новосанжарського та Решетилівського. Вони разом із господарями поля мали визначити, хто отримає єдину перепустку на фінальні змагання, які мають відбутись у Полтаві.

Перші поєдинки показали, що явного фаворита в «турнірі чотирьох» не було. Усі команди приїхали з бажанням перемогти і дістатись фіналу.

Та деякі кобеляцькі знавці міні-футболу стверджували, що найбільше шансів на перемогу в зональному турнірі мають кобелячани і козельщани. Першим повинно було допомагати власне поле і фактор «свого» суддівства, а другі мають досвід перемог у подібних відбіркових змаганнях і подальших успішних виступів у фінальному турнірі.

Як виявилось, доморощені аналітики-прогнозисти таки мали рацію. Кобелячани в першій грі з рахунком 3:1 перемогли решетилівців, а в другій здолали новосанжарців із рахунком 2:1. При цьому не можна сказати, що в успіху господарів вирішальну роль зіграли арбітри-земляки. Кобелячани перемогли по грі. А ось козельщани вже в першому своєму матчі «спіткнулись», зігравши внічию 1:1 із новосанжарцями. Та після цього реабілітувались, вигравши у решетилівців.

Матч між кобелячанами і козельщанами став своєрідним фіналом турніру. Господарів влаштовував і нічийний результат, а гості мали лише вигравати. Поєдинок вийшов цікавим і навіть драматичним. Частіше вели в рахунку кобеляцькі футболісти. Особливо потрібно відзначити червоноквітівську четвірку польових гравців. Два голи в цьому матчі забив Ігор Близнюк, один — Михайло Білокінь. Та все ж заради справедливості потрібно відзначити, що гості в атаці виглядали цікавішими. Прекрасно граючи в один дотик, вони легко «розривали» захист кобелячан. І лише в стадії реалізації козельщинцям не вистачало або майстерності, або везіння.

Так чи інакше, але за лічені хвилини до фінального свистка рахунок був 3:3. І він влаштовував господарів. А тут ще і їх форварда Дмитра Зайцева вивели віч-на-віч із голкіпером. Але Дмитро пробив погано. Хоча міг би одним ударом вирішити долю матчу.

Козельщинці ж не знітились і продовжували атакувати. Навіть їх голкіпер пішов на допомогу польовим гравцям. І вони таки змогли забити свій четвертий гол. А за ним був і п’ятий, коли кобелячани пішли ва-банк, випустивши замість свого воротаря польового гравця. Отож, 5:3. І в Полтаву їдуть футболісти Козельщини.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2014, 15:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації