Вхід | Реєстрація

Тюнер, гроші, пістолет

Тюнер, гроші, пістолет

П’яний житель Кобеляк уночі ввірвався до оселі колишнього працівника військкомату і побив його.

Про це редакцію «ЕХО» повідомив виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Володимир Голтвянський. Ввечері наступного після події дня нападника затримали міліціонери.

Нам вдалося поспілкуватися як із самим правопорушником, так і з його жертвою. Правоохоронці провели огляд помешкання чоловіка, якого підозрюють у вчиненні злочину. Міліціонери знайшли та вилучили тюнер до телевізора і набої до мисливської рушниці. Під час огляду власник будинку, знаходячись у нетверезому стані, заявив про свою належність до організації під назвою «Правий сектор». Щоправда, так і не зміг пояснити чи довести свою участь у цьому формуванні.

Опитали правоохоронці і потерпілого кобелячанина. Ним виявився пенсіонер, колишній працівник райвійськкомату. Ось, що він розповів: «Увечері до мене в будинок зайшов незнайомий мені чоловік. Він був п’яний. Спочатку почав вимагати, щоб я йому дав пістолет. Говорив, що збирається йти добровольцем у армію. Я спробував пояснити, що зброї у мене немає, а йому потрібно звернутися у військкомат або якусь військову частину. Тоді чоловік проник в оселю і почав вимагати гроші. У мене їх не було. Зрештою незнайомець сказав: «Ну, а тюнер я таки заберу». І змусив мене віддати йому пристрій. Чоловік мене дуже побив. У один із моментів я навіть знепритомнів. Уже і з життям подумки попрощався. Коли він пішов, я звернувся за допомогою до родичів, котрі викликали медиків та міліціонерів».

Пошуки п’яного «добровольця» тривали недовго. Оперативними заходами вдалося з’ясувати, що ним виявився раніше засуджений житель Кобеляк С. Як уже повідомлялося, у його будинку знайшли викрадений тюнер, гільзи і порох (на фото). Це кримінальне правопорушення внесене в єдиний реєстр досудового слідства. Проводяться слідчі дії. Зловмиснику загрожує досить суворе покарання. Адже слідство розглядає ознаки злочину по статті Кримінального кодексу 187 частини 3 «Розбій».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2014, 11:31 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації