Вхід | Реєстрація

На народному віче говорили про допомогу військовим та проблеми всередині району

На народному віче говорили про допомогу військовим та проблеми всередині району

23 березня у Центрі культури і дозвілля вже вдруге відбулося зібрання народного віче Новосанжарщини.

Головною темою обговорення стала суспільно-політична ситуація в Україні, котра пов’язана з подіями, що відбуваються нині на Півдні і Сході нашої держави, а також у Криму. Учасники народного віче говорили про ті проблеми, які нині турбують жителів нашого району.

Зокрема, своє бачення згадуваних тем присутнім озвучили голова районної організації ВО «Свобода» Віталій Токовий та учитель Новосанжарського НВК Галина Бунецька. Вони говорили про можливий вступ України в НАТО, зміцнення обороноздатності національної армії та аналізували політичну картину сьогодення нашої держави. Їх виступи були ілюстровані рядом відеоматеріалів, котрі викривали справжню суть політики Росії по відношенню до суверенітету нашої країни.

А от приватний підприємець, громадський активіст і учасник Євромайдану Юлія Солодка повідомила учасникам народного віче про те, що нині на центральному ринку селища організований збір продуктів, коштів і одягу для підтримки українських військових.

— Прямо зараз новосанжарці приватний підприємець Ігор Нещадим та журналіст газети «Світлиця» Дмитро Трохимчук їдуть з такою гуманітарною допомогою від жителів Новосанжарщини у десантну моточастину, котра розміщена у Миколаєві», — зазначила Юлія Солодка.

За організацію збору такої допомоги для українських військових, а також раніше — для майданівців, Юлії та її колегам-підприємцям подякував голова районної ради Геннадій Супрун. Також він відповідав на запитання присутніх, які стосувалися різних сфер життєдіяльності району. Голова райради пообіцяв щомісяця звітуватися перед народним віче.

Також на заході обговорювали питання, котрі стосувалися робити очільників центральної районної лікарні та КП «Інформаційний центр «Новосанжарщина». Присутні вирішили запросити на наступні збори народного віче головного лікаря ЦРЛ Ольгу Гирю, аби вона прозвітувалася про свою роботу перед громадою району.


Автор: Прес-служба Новосанжарської районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2014, 12:33 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації