Вхід | Реєстрація

5 копійок на благодійність

5 копійок на благодійність

ідуть із кожного проданого примірника «ЕХО».

Місяць тому редакційний колектив прийняв рішення започаткувати благодійний проект. Подібний досвід в Україні вже є. Чимало друкованих ЗМІ частину прибутку, отриманого з продажу газети чи журналу, направляють на який-небудь соціальний проект. Скажімо, періодичне видання коштує 5 гривень. Отже, п’ять, десять чи п’ятнадцять копійок із кожного проданого примірника йдуть на добру справу. За схожою схемою вирішила діяти і редакція «ЕХО».

Уже протягом місяця ми відраховуємо по 5 копійок із кожного проданого вроздріб примірника тижневика на благодійність. Поки що ці гроші просто акумулюються. Головне завдання зараз — вирішити, на яку саме ціль витратити зібрані гроші. Одна пропозиція є. Автор цих рядків запропонував на ці кошти кожного місяця закупляти ветеринарні препарати в притулок для тварин, що існує в Сухинівці. Питання харчування собак і котів за допомогою підприємців Юрія Дієва та Володимира Реви на кілька місяців наперед вирішити вдалося. У планах — організація лікування та стерилізації тварин.

Та пропозиція фінансувати лікування тварин не є остаточною. І рішення щодо неї ще не прийнято. Саме тому ми звертаємося до читачів «ЕХО» з проханням надсилати пропозиції з своїм баченням напрямків, у яких можна ефективно використати акумульовані кошти. І, безумовно, усі знатимуть, на які благодійні проекти будуть використані ваші гроші, заплачені за «ЕХО».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2014, 13:38 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації