Вхід | Реєстрація

Плюс п’ятнадцять, мінус один

Плюс п’ятнадцять, мінус один

Під час конференції районної організації «Свобода» вирішували кадрові питання та приймали в свої лави нових партійців.

У суботу в залі засідань Кобеляцької міськради відбулась районна партійна конференція «ВО «Свобода». Перед її початком усі присутні, а їх було близько тридцяти чоловік, заспівали Гімн України. При цьому зробили це без фонограми. Отже, у «Свободі», на відміну від інших партій, слова Гімну знають.

Відкрив зібрання керівник районної парторганізації Володимир Гук. А головуючим на конференції обрали Дмитра Омельяненка. У повістці дня було вісім питань, більшість із яких так чи інакше пов’язані з кадровими змінами.

Спочатку зі звітною доповіддю виступив Володимир Гук. Він одразу попередив, що марно забирати час у присутніх не буде, говоритиме коротко і по змісту. Гук відзначив активність партійців, не дивлячись на їх відносно невелику кількість. Для довідки: до цієї конференції кобеляцькі «свободівці» мали в своїх лавах 18 чоловік.

Доповідач відзначив зусилля своїх однопартійців, які були докладені у допомозі сільським громадам щодо їх намагання зберегти школи. Крім того, «свободівці» брали активну участь у революційних подіях минулої зими. Вони не лише їздили в Київ та Полтаву, а й проводили мітинги в Кобеляках, організовували пікетування автобусів, котрі возили людей на антимайдан. Особливою активністю в цих подіях відзначилися Іван Терновий та Микола Антонов. Проведену кампанію з виборів до парламенту Володимир Гук назвав успішною. Адже в Кобеляцькому районі «Свобода» набрала 5,1 відсотка голосів. У складі Кобеляцької районної ради працюють два депутати-«свободівці» — Микола Антонов і Дмитро Омельяненко.

Оцінивши роботу Володимира Гука як задовільну, однопартійці одночасно задовольнили його заяву про складення повноважень. Мотивував своє прохання вже колишній очільник кобеляцьких «свободівців» сімейними обставинами.

Новим керівником районної парторганізації «Свободи» одноголосно був обраний Микола Антонов, депутат райради, керівник невеликого сільгосппідприємства «Церера».

Після цього відбулася процедура прийому в ряди «Свободи». Бажаючими виявилися 15 чоловік, третина з них — жінки. Бурхливими оплесками присутні вітали Володимира Пономаренка, вчителя однієї з кобеляцьких шкіл, який теж висловив бажання стати «свободівцем». У свій час він виявився одним-єдиним сміливцем, котрий відмовився від поїздки в Київ на антимайдан.

Прийнявши в свої лави 15 чоловік, «свободівці» виключили з партії одну людину.

Під час конференції виступали Людмила Пряхіна, Іван Терновий, Дмитро Омельяненко. Вони дякували своїм однопартійцям за мужність, водночас попереджаючи про надзвичайно жорстку партійну дисципліну. А Іван Терновий запропонував створити власну партійну службу безпеки, яка «відсіватиме» з лав організації випадкових людей.

По закінченню районної конференції, свої збори одразу ж провели члени міської парторганізації. Вони обрали своїм керівником Володимира Пономаренка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2014, 10:25 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації