Вхід | Реєстрація

«Сокіл» виходить у фінал, «Колос» виграє «товарняк»

Не дивлячись на проблеми в державі, футбольне життя в районі триває. Команди беруть участь не лише в районних, а і в обласних змаганнях.

У минулому номері газети ми повідомляли, що білицький «Сокіл-Бєлгранкорм» виграв першість району з міні-футболу серед сільських школярів. Змагання проходили під егідою райради ВФСТ «Колос». Юні біличани, здобувши перемогу в турнірі, отримали не лише нагороди і моральне задоволення, а й право представляти Кобеляцький район у аналогічних змаганнях обласного рівня.

5 квітня Олексій Жук та його вихованці із «Сокола» їздили в Козельщину, де відіграли зональний турнір за участю господарів та команди з Решетилівського району. Біличани, уже звично для себе, не мали особливих проблем у обох зіграних матчах. Вони буквально розгромили суперників із рахунками 9:0 та 4:0.

Тепер «Сокіл-Бєлгранкорм» візьме участь у зональному турнірі, який проводить обласна організація ВФСТ «Колос». Змагання відбудуться в Біликах, на майданчику зі штучним покриттям. Крім господарів, у них візьмуть участь команди з Полтавського, Карлівського, Шишацького, Гадяцького та Хорольського районів

Початок турніру призначений на 10-ту годині 12 квітня.

6 квітня кобеляцький «Колос» на своєму полі приймав команду «Динамо» із Решетилівки. Це був товариський матч, організований у рамках підготовки до першості Полтавської області. Зважаючи на це, організатори вирішили провести гру у дещо незвичайному форматі. Футболісти зіграли три тайми по 30 хвилин кожен.

Матч розпочався для «Колоса» неприємною несподіванкою. Поряд із своїм карним майданчиком помилився оборонець господарів Роман Солошенко. Він фактично викотив «круглого» під удар досвідченому гравцеві «Динамо» Анатолію Подробасі. Анатолій, у свій час, грав за команду першої ліги «Сталь» із Алчевська. Він скористався «подарунком» і сходу «розстріляв» ворота «Колоса». Та на 18-ій хвилині «колосянин» Дмитро Зайцев «обікрав» одного з футболістів «Динамо» і вивів на ударну позицію Михайла Білоконя. Той зрівняв рахунок.

У другому таймі «динамівці» частенько порушували правила. У одному з епізодів вони у своєму карному майданчику збили Анатолія Пищиту. Пенальті чітко реалізував Роман Солошенко. Але все той же Анатолій Подробаха зрівняв рахунок.
У третьому таймі «Колос» провів ряд замін. Молодь, яка вийшла на поле, зуміла дотиснути суперників. Блискучу комбінацію за участю Зайцева та Білоконя чудовим ударом завершив Олег Грубий. «Колос» здобув свою першу перемогу в сезоні.

13-го квітня «Колос» зіграє чергову товариську гру. Цього разу проти одноклубників із Дмитрівки. Матч розпочнеться о 14:30 на районному стадіоні «Колос».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2014, 16:44 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації