Вхід | Реєстрація

Фінал Кубка відкриття відбудеться в Іванівці

Фінал Кубка відкриття відбудеться в Іванівці

Таке рішення прийняли на своєму зібранні представники колективів фізкультури сільських громад Кобеляцького району.

Минулого тижня відбулося засідання районної організації ВФСТ «Колос». На нього прибули представники більшості первинних фізкультурних організацій району. У повістці денній значилось шість питань. Основні з них — підсумки роботи за І квартал, плани на майбутні три місяці та підготовка до початку футбольного сезону. Судячи з доповіді керівника «Колоса» Віталія Детюка, попри революції, кризи та військові інтервенції, спортивне життя в Кобеляцькому районі продовжується. За минулий квартал фізкультурники району взяли участь у двох десятках різних змагань районного та обласного рівнів: від шахів і шашок до хокею та боксу. Традиційно, наймасовішими були футбольні турніри. Уже вкотре прекрасні результати показали армреслери, яких тренує Артем Письмак. Рукоборці не лише перемагали в Чемпіонаті Полтавщини, а й у складі збірної області стали другими в Україні. Крім армреслерів, Віталій Детюк відзначив прогрес кобеляцьких боксерів Олексія Гузченка і Антона Савенка, котрі теж включені у склад збірної Полтавської області.

У планах «Колоса» — початок футбольного сезону, проведення волейбольних змагань. Традиційно, літні футбольні змагання в Кобеляцькому районі розпочинаються з Кубку відкриття. Віталій Детюк запропонував, щоб цей кубковий турнір був присвячений пам’яті Михайла Гордійка, сподвижника фізкультурного руху з Іванівки. Михайло Васильович передчасно пішов із життя у 2013-му році. Пропозицію підтримали одноголосно і вирішили фінал Кубку Гордійка завжди проводити в рідній для нього Іванівці.

Представники фізкультурних колективів, обговорюючи майбутній футбольний сезон, згадали і про проблеми, які вже виникли в процесі підготовки до нього. Перша і головна з них — матеріальна. Через стрімке подорожчання бензину приїзд футбольної команди з Радянського, скажімо, в Бутенки або Червоні Квіти стає ледве не подвигом. Саме тому представники фізкультурних колективів із Радянського, Орлика та Дашківки попрохали в подальшому враховувати географічне розташування їх населених пунктів. Тобто, при проведенні жеребкування одразу ж включати їх команди в одну групу. Як сказав один із фізкультурників: «Ми розуміємо, що це йде всупереч принципу змагальності чи об’єктивності. Але в нинішній ситуації потрібно враховувати фінансові реалії. А вони такі, що, дай Бог, аби чемпіонат та кубок району відбулися хоча б у якомусь форматі».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2014, 17:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації