Вхід | Реєстрація

Дві спортивні родини кобелячан — одні з кращих у області

Дві спортивні родини кобелячан — одні з кращих у області

Наприкінці березня відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивного фестивалю «Тато, мама я — спортивна сім’я», у якому взяли участь і представники Кобеляк.

Цьогорічні змагання проходили на базі спортивного комплексу «Розсошенці» Полтавського району. Усього позмагатися приїхали 16 родин-переможців районних етапів конкурсів. Усі вони прибули з різних куточків нашої області. І змагалися команди на витривалість, швидкість та кмітливість у п’яти різноманітних естафетах. Серед 16 родин-учасниць були й дві кобеляцьких сім’ї: Герасименки та Ломакові. До речі, команда Герасименків на районному етапі змагань здобула перемогу, а Ломакові, поступившись їм місцем, зайнявши тоді почесне друге місце.

Нещодавно ми зустрілися з представницею однієї з кобеляцьких команд Галиною Ломаковою, аби вона розповіла про всі подробиці їхньої участі в обласному спортивному фестивалі.

Галина розповіла, що їхня сім’я потрапила на обласні змагання вперше. До цього вони протягом чотирьох років поспіль змагалися на районному рівні. Що цікаво, Галина зазначила, мовляв, районний етап змагань проходив набагато складніше для всіх учасників, ніж обласний.

— Для прикладу, у Кобеляках спортивне свято тривало більше чотирьох годин. У “Розсошенцях” — близько двох. Усе відбувалося шаленими темпами. Я думала, що на обласному етапі буде набагато складніше для учасників. А виявилось, навпаки. Усе було аж занадто просто і легко. Я думаю, не лише для нас. Навіть дистанції були якимись коротшими, — посміхається наша співрозмовниця. — Ще одне, чим відрізняються обласні змагання від районних: там після кожної естафети не озвучували переможця, на відміну від того, як було в Кобеляках. Тому самостійно визначити найкращих учасникам було ніяк.

Варто відмітити, що на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я — спортивна сім’я» наші дві кобеляцькі команди таки увійшли до трійки сильніших. Сім’я Ломакових на чолі з семирічним Владиславом зайняла почесне друге місце серед команд із хлопчиками. А родина Герасименків на чолі з дев’ятирічною Валерією посіли друге місце серед команд із дівчатками. Усіх учасників нагородили медалями, грамотами та призами. До речі, що стосується останніх, то учасники з посмішкою зазначили, що в Кобеляках їх, знову ж таки, було дещо більше.

— Подарунки, які ми отримували за участь у районних змаганнях нам уже складати ніде, — сміється Галина. — А на області нам до медалей і грамот вручили лише рюкзак.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2014, 11:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації