Вхід | Реєстрація

Ім’я першого володаря Кубка Гордійка стане відоме 12 квітня

Саме в цей день сім команд із Кобеляцького району розіграють перший трофей 2014-ого року.

Фінальному турніру передували ігри в підгрупах, які відбулися 5 квітня. У одній із них грали команди Іванівки, Дрижиної Греблі та Червоних Квітів. За складом учасників це, певно, була найсильніша підгрупа. Господарі поля, а там грали, у основному, вихованці покійного Михайла Васильовича, перед своїми глядачами дуже хотіли перемогти. А тому дали справжній бій команді з Червоних Квітів. Вони багато атакували, мали три стовідсоткові можливості забити гол, а натомість несподівано пропустили. М’яч забив Михайло Білокінь. У другому матчі Червоні Квіти та Дрижина Гребля «розписали» безголову нічию. А у вирішальній грі більш досвідчені дрижани з рахунком 2:0 виграли в іванівців.  І вийшли у фінал.

Дуже сильною була й група, у котрій змагались команди з Мідянівки, Підгори та Біликів. Мідянівський «Урожай» вважався фаворитом, адже за нього грали такі сильні гравці як Євген Безуглий та Роман Смірнов. Хоча в Мідянівці й до цього вистачало кваліфікованих футболістів. Та сталося не так, як гадалося. У супернапруженому поєдинку «Урожай» поступився Біликам.  Єдиний гол забив Євген Жмудь. Після цього біличани здолали підгорян і забезпечили собі перше місце в групі. А у дербі між сусідами з Підгори та Мідянівки, не дивлячись на величезну кількість небезпечних моментів, взяття воріт зафіксоване так і не було.

Потрібно відзначити і напружену боротьбу в підгрупі, де зустрічались команди з Шенгурів, Красної та Павлівки. Там усі три матчі закінчились внічию. І довелось пробивати серії пенальті. Більш щасливими того дня виявились шенгуряни.

Не менш захоплюючою була боротьба й у інших підгрупах. Футболісти всіх команд бігли, боролись, прагнули перемогти. Щоправда, й страждали на синдром «весняного футболу». Це коли на полі занадто багато боротьби й менше, ніж хотілося, футбольної думки. Але ж це лише перші змагання на великому полі.

Отже, право поборотися за Кубок Гордійка здобули: Білики, Дрижина Гребля, Дашківка, Василівка, Бутенки та Шенгури. За згодою інструкторів колективів фізкультури в порядку виключення до участі в фіналі залучена й команда Іванівки. Фінальний турнір розпочнеться 12 квітня о 12-ій годині.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2014, 18:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації