Вхід | Реєстрація

Ляшка підтримують «раді приколу»

Ляшка підтримують «раді приколу»

25 травня українці обиратимуть нового Президента України. Ми вирішили дізнатись, за кого голосуватимуть жителі райцентру.

У суботу зранку ми вийшли на центральну вулицю нашого міста. Питання, яке ми задавали кобелячанам, звучало так: «Чи йтимете ви на президентські вибори і за кого віддасте свій голос?» Звичайно, опитування, яке ми провели, не є репрезентативним і не претендує на абсолютну достовірність. І все ж таки. Серед наших респондентів були люди різного віку: від 18 до 78 років. Загальна кількість опитаних становить 45 осіб. За нашими результатами, більшість кобелячан таки готові йти на вибори і вже визначились, за кого віддадуть свій голос. І навіть спостерігається чітка прихильність до одного кандидата. Були серед респондентів і такі, хто обирав кандидатуру, із запропонованого нами списку, навмання, інтуїтивно. І говорив, що так же інтуїтивно голосуватиме і в день виборів. Хтось не змінює своїх політичних поглядів уже протягом багатьох років, традиційно підтримуючи лідера комуністичної партії Петра Симоненка. Хоча таких — меншість. Хтось уже вкотре віддаватиме свій голос за лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко. Були й такі, хто підтримає лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка тільки «раді приколу».

Отже, за результатами нашого голосування, лідером є Петро Порошенко, за якого віддали свій голос 18 респондентів. За Юлію Тимошенко — 11. За Сергія Тігіпка — 4. За Петра Симоненка — 2. За Анатолія Гриценка — 2. За Олега Ляшка — 1. За Дмитра Яроша — 1. Не визначились — 6 кобелячан.

Пропонуємо нашим читачам ознайомитись із думками, які озвучили жителі райцентру під час опитування.

Іван, 78 років: «Я голосуватиму за Порошенка. Він — хазяйливий чоловік. А то поназначають таких, що тільки гребти вміють та збирать. Ще міг би проголосувати за Тимошенко. Тільки вона вже була при владі і нічого хорошого з цього не вийшло».

Ігор, 28 років: «Я голосуватиму за Ляшка. Чисто так, раді приколу. У нього чуство юмора є».

Надія Вікторівна, 58 років: «Голосуватиму за Порошенка. Мені здається, що це надійна людина. І він зможе вивести Україну з кризи».

Олег, 18 років: «Я голосуватиму за Яроша. Бо в часи революції він себе показав як людина, яка може щось змінити. Я думаю, молодьож його підтримає».

Олександр Якович, 63 роки: «Симоненко — то непотрібна людина. Він уже своє віджив. Тігіпко також. У свій час йому треба було робити все, шоб не крав Янукович, який государство довів до ручки. А за Тимошенко я скажу, якшо людина має гріхи, то вже не повинна балотуватись на пост президента. Тому за кого ще голосувати?».

Тамара Іванівна, 48 років: «Я голосуватиму за Порошенка. Бо він — толковий, розумний і гарний дядько. До того ж, балакати вміє і українською, і російською, і англійською, на відміну від отого позорища, яке двох слів на рідній мові зв’язати не могло.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2014, 13:22 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації