Вхід | Реєстрація

Міліція застерігає від вилову риби у нерест

Міліція застерігає від вилову риби у нерест

З ініціативи начальника Новосанжарського РВ УМВС Сергія Махна працівниками міліції та представниками самооборони було проведено спільний рейд по річці Ворскла на території Новосанжарського району.

До початку нерестового періоду були розроблені та затверджені Новосанжарською адміністрацією заходи з проведення нересту, а також плани спільних заходів з підрозділами РВ. У березні було проведено один спільний рейд за участю працівників правоохоронних органів.

Ефективне виконання рибоохоронних заходів залежить від багатьох факторів, серед яких — допомога громадськості. Її представники пліч-о-пліч несуть рибоохоронну службу з інспекторами дозвільної системи.

Не останнє місце займає тут і свідомість громадян, які своєчасно повідомляли про випадки браконьєрства на « 102 ». Своєчасне виявлення правопорушень сприяє збереженню водних біоресурсів.

Подібні заходи покарання вживатимуться у зв’язку з тим, що в період нересту вилов риби категорично забороняється. Зі свого боку працівники міліції зазначають, що вихід у водну акваторію на гумових човнах є досить небезпечним.

Тому звертаємося до громадян з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об’єктах! Не допустіть трагедії у ваших родинах!

За словами начальника райвідділу Сергія Махна, успішність проведення діяльності з охорони рибних ресурсів залежить від злагодженості дій кількох відомств.


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2014, 10:22 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації