Вхід | Реєстрація

Зі Львова — з нагородами

Зі Львова — з нагородами

12-13 квітня у Львові проходила відкрита першість Львівської області з міні-футболу серед дівчат 1999 р. н. і молодших, присвячена пам’яті Героїв «Небесної сотні».

Участь взяло сім команд, які представляли Івано-Франківську, Черкаську, Львівську, Полтавську та Одеську області, та були розділені на дві підгрупи. Дівчата Кобеляцької ДЮСШ у першій зустрічі обіграли одноліток із Шполи (Черкаська область) — 5:2, а у другій грі здобули переконливу перемогу над командою ДЮСШ-2 (Львів). Набравши 6 очок, вони отримали право боротися за перше місце. Напруженою була гра за ІІІ-тю сходинку між командами з Ананьїва (Одеська обл.) та Шполи. Основний час зафіксував на табло 2:2, але в серії пенальті влучнішими були одеські дівчата. У грі за І місце кобеляцький «Лідер» не дав ніяких шансів на отримання золотих нагород команді ДЮСШ-1 (Львів), рахунок гри — 5:2. Нагородження провів голова Львівської обласної федерації футболу, інспектор федерації футболу України Я. Грисьо. Команди-призери отримали кубки, медалі, а кращі гравці — футбольні статуетки.

Кращим гравцем нашої команди стала Єлізавета Романенко, кращим воротарем турніру — Саша Живило. До складу також увійшли Заміра Стовба (забила 5 м’ячів), Аня Воскобойник (7 м’ячів), Таня Челідзе (2 м’ячі), Валерія Письмак, Христина Халяпіна, Оля Головня, Юля Максимчук.

Та не тільки змаганнями наші дівчата жили у Львові. Головною подією було відвідування Чемпіонату України з футболу між командами «Карпати» (Львів) та «Динамо» (Київ). Після матчу наші спортсменки мали змогу взяти автографи та сфотографуватися на пам’ять із столичними футболістами й Олегом Блохіном.

Дівчата відвідали також знамениту львівську кавову копальню та майстерню шоколаду. Пробувши у Львові три дні, спортсменки зробили висновок: Львів — європейське місто.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2014, 14:42 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації