Вхід | Реєстрація

«Дзансін» — на правильному шляху

27-31 березня в Одесі пройшов ХIV Чемпіонат України з карате годзю-рю. Уже традиційно в ньому взяла участь збірна Полтавської області. Кобеляцький клуб «Дзансін» представляла команда з 5 чоловік: Дмитро Тараненко, Віктор Кльоз, Вадим Пивовар, Євген Пилипенко, Вадим Рибалко. Оскільки поїздка та участь у таких чемпіонатах є фінансово затратною, то команда дякує за спонсорську підтримку Кобеляцькій районній організації «Всеукраїнське об`єднання «Свобода».

Позмагатися зібралось більше тисячі каратистів різних вікових та вагових категорій. Наші бійці, безумовно, відзначилися. І по закінченню ми мали такі результати: Віктор Кльоз вдало витримав суддівський семінар, що передував змаганням, а потім працював боковим суддею, Дмитро Тараненко отримав ІІ суддівську категорію, працював рефері та зайняв 3 місце в розділі ката кобудо в категорії «18+».

Пивовар Вадим, незважаючи на рік перерви, довів усім, що не так-то просто вибити екс-чемпіона України та призера Чемпіонату Європи. І вже в першому раунді дав зрозуміти, хто на татамі господар. Увесь поєдинок хлопець демонстрував значну технічну перевагу над суперником. Він із легкістю виборов 1 місце у розділі ірікумі дзю (повноконтактні поєдинки), категорія 16–17 років, до 70 кілограмів. Вадим Рибалко провів два поєдинки в розділі ірікумі го (повноконтактні поєдинки). Та вибитись у фінал йому не пощастило.
Мушу зазначити, хлопець був уперше на змаганнях такого рівня, а досвід грає велику роль. Отож, молодець, що гідно тримався.

Євген Пилипенко своєю технікою кидків та боротьби довів публіку до шаленства. А своїм ввічливим та доброзичливим ставленням до противників завоював їх повагу щодо себе. Йому аплодували всі без винятку. Женя виграв два поєдинки достроково: один нокдауном, другий, удавшись до больового прийому, вимусив супротивника здатися. У фіналі хлопець зійшовся з суперником-професіоналом найвищого рівня, програвши йому технічною поразкою. Але тримався всі три раунди так, що глядачі після бою підходили і дякували йому. Усі говорили, що він — найкращий. Тож хлопець має 2 місце в розділі ірікумі го (повноконтактні поєдинки), категорія 18+, до 70 кг.

Особисто хочу додати, що такому сріблу заздрять навіть ті, хто отримав золото. Це вже не вперше ми перемагаємо на всеукраїнських змаганнях.  Це значить, що «Дзансін» — на правильному шляху і на досягнутому зупинятись не збирається. Усіх бажаючих вивчати карате, кобудо, змішані види єдиноборств, чекаємо за адресою: місто Кобеляки, вулиця Ветеринарна, будинок 27.


Автор: Дмитро Тараненко, тренер Кобеляцького центру карате «Дзансін»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2014, 10:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації