Вхід | Реєстрація

Звернення працівників свинокомплексу «Ясні зорі»

Виконуючому обов'язки Президента України,

Голові Верховної Ради України Турчинову Олександру Валентиновичу

Прем'єр-Міністру України Яценюку Арсенію Петровичу

Голові Полтавської обласної державної адміністрації Бугайчуку Віктору Михайловичу

Копія: Міністру аграрної політики Швайка Ігорю Олександровичу

Копія: Голові Полтавської обласної ради Вороні Петру Васильовичу

Копія: Прокурору Полтавської області Закорецькому Олександру Віталійовичу

Копія: Голові Кобеляцької районної ради Мирошниченку Василю Івановичу

 

Трудового колективу ТОВ «Белгранкорм-Полтавщина»

Шановні керівники держави та області!

Звернутись до Вас цим листом нас змусила вкра§ складна морально-психологічна та соціально-напружена ситуація, яка склалася навколо нашого підприємства після рішення позачергової сесії Білицької селищної ради від 05.04.2014 року про зупинення роботи підприємства та у місячний термін його закриття.

Суть справи:

Підприємство «Белгранкорм-Полтавщина» було створено, як результат реалізації інвестиційного проекту російського агрохолдингу «БЕЗРК-Белгранкорм» шляхом реконструкції бувшого підприємства по виробництву продукції яловичини у групу підприємств, а саме: сучасний свинокомплекс ТОВ «Белгранкорм-Полтавщина», багатофункціональний м'ясокомбінат ТОВ «Ясні Зорі-Полтавщина» та сільськогосподарське підприємство для забезпечення кормової бази ТОВ «Громада-Агро».

Загальна вартість інвестицій в економіку Полтавської області через підприємства ТОВ «Белгранкорм-Полтавщина», ТОВ «Ясні Зорі-Полтавщина», ТОВ «Громада-Агро» склала 1 млд. 400 млн. російських рублів або близько 350 млн. гривень. Проектна потужність - 2,5 тис. голів племінного стада, з реалізацією біля 7 тис. тон м'яса свинини в живій вазі в рік.

За 2 роки було створено 315 робочих місць, середня заробітня плата становить 4 тис. 560 грн. Це один з найкращих показників у аграрному секторі Полтавського краю.

Тільки за 2013 рік державних податків і зборів сплачено більше 8 млн. гривень, згідно планів на 2014 рік ця цифра перевищить 10 млн. грн.

На соціальні потреби Кобеляцького району перераховано близько 1 млн. гривень, а це участь у будівництві дитячих садків, водогонів, газопроводів, спортивних об'єктів, ремонти шкіл, лікарень та інше.

Так, існує проблема, яка і стала причиною рішення депутатів - це неприємний запах, протягом останніх дев'яти місяців поширюється від свинокомплексу на селище Білики.

Ми визнаємо цю проблему і керівництво підприємства працює над її вирішенням. Конкретний план заходів, який передбачає усунення неприємного запаху в термін до 6 місяців (представлений керівництвом комплексу депутатам та присутнім на розширеній позачерговій сесії Білицької селищної ради 5 квітня цього року). Але більшість депутатів, посилаючись на результи опитування близько 800 жителів селища Білики (при загальній кількості виборців більше 5 тисяч), в ультимативній формі прийняла вищеназване рішення. Вважаємо його незаконним, прийняті з перевищенням повноважень депутатів селищної ради. Про це ми говорили на самій сесії і зараз цьому наполягаємо. А тому переконливо прохаємо Вас, втрутитись в ситуацію, знайти можливі вплинути на вирішення даного питання.

Вважаємо, що у цей складний для держави час, коли країна потребує об'єднання нації, коли на рахунку кожна копійка бюджетних коштів, коли зупинення того чи іншого підприємства підриває економіку відповідної території і держави в цілому - приймати такі безвідповідальні рішення неприпустимо.

Звичайно, перш за все, нас турбує доля нашого підприємства, але разом з тим і наша власна доля - бо є загроза того, що ми залишимось без роботи. До відома - селище Білики - вкрай соціально напружена територія. Рівень безробіття зашкалює. Кілька років тому потужний молочноконсервний консервний завод зупинив свою роботу і 700 його працівників стали безробітніми. Цукровий завод працює сезонно 2-3 місяці на рік, і кожного року 900 його працівників стають на облік до центр зайнятості.

Єдине підприємство, яке стабільно працює і нарощує виробництво - це «Белгранкорм Полтавщина». Якщо і воно припинить свою діяльність - тоді взагалі у Біликах не можливо буде влаштуватись на роботу.

Хочемо також повідомити, що підприємство є приватною власністю та створене за кош російського інвестора. А тому, в разі ігнорування нашого звернення до Вас, змушені будеї звертатися за захистом до світової бізнес-спільноти. Адже Агрохолдинг «БЕЗРК-Белгранкорм». складі якого ми знаходимось, — працює з 20-ма країнами Євросоюзу, з Канадою та США. Хотілось, що-би репутація держави Україна, як інвестиційно-привабливої, у зв'язку з подіями навколо нашого підприємства, була заплямована.

Ми не хочемо протистояння з громадою селища Білики, наслідки якого важко передбачити, і не приймаємо погрози на нашу адресу. Ми за пошук компромісів та мирний діалог.

З упевненістю, що нас почують, з надією на допомогу в позитивному вирішенні подальшої долі підприємства листа підписали 220 чоловік.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2014, 15:21 | Кобеляки | Суспільство


1. traktorist / 23 квітня 2014, 20:24
Копія подій на сході України.Купка проплачених людей намагається вирішувати долю більшої частини населення.Інші їх не їб.ть,головне в них 4 тис. зарплата,а ви хоч виздихайте!
2. Дмитро / 23 квітня 2014, 21:20
Якщо світова бізнес спільнота взнає про те,що комплекс побудований в 300 метрах від житлових будинків, то вона,світова спільнота не захоче мати з Бєлганкормом більше ніяких справ.
3. Чорний Сергій / 23 квітня 2014, 22:11
Слід встановити розмір шкоди довкіллю з момента введення закладу у експлуатацію і вимагати її відшкодування. І ніхто не буде чекати півроку - самі прикриють цю ферму.
4. шофер / 23 квітня 2014, 23:51
проплачена заказуха
5. Чудо Юдо / 24 квітня 2014, 10:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
А чому «заказуха»? Що взагалі мається на увазі під цим словом? Люди там працюють, мають роботу, звісно їм пофігу, що комусь десь там щось воняє (хоч і воняє триндець), адже не стане комплексу - не стане їм роботи. Тому цілком логічно, що вони проти закриття свинарників. Хоча цікаво, невже там дійсно такі зарплати - 4500 грн?:) Чи це вони там такі, як і середньостатичні 3300 грн по Україні - тисячі "пригрівшимся в кріслах" - мільйони, а решті - мінімалка?
6. Svat / 24 квітня 2014, 12:21
І я думаю, шо заказуха
7. мешканец / 24 квітня 2014, 17:16
Земляки, не переживайте! Недолго нынешней хунте осталось. Скоро не будет ни батькивщины, ни свободы, ни правого сектора. А комплекс никуда не денется.
8. мешканец / 24 квітня 2014, 17:18
Да, про удар забыл. И удара тоже не будет.
9. кацап тобі земляк / 24 квітня 2014, 20:08
8.мешканец
«И удара тоже не будет.»

А хто буде?
10. Дописувач / 24 квітня 2014, 20:53
я чув, що при розміщені комплексу дійсно порушено норми. Працівники ветслужби району розповідали, що їх керівник дав лист про те що він не заперечує проти зменшення встановленої законом відстані до житлових будинків. За це йому пообіцяли нібито когось з його дітей на роботу взяти, чи вже взяли.
11. мешканец / 24 квітня 2014, 21:24

9.кацап тобі земляк
«А хто буде?»

Да нормальные украинцы будут, не майдановцы.
А майдановцев - под трибунал.
P.S. Я не кацап, а реальный земляк. Пишу по-русски.
12. Чудо Юдо / 24 квітня 2014, 21:33
9.кацап тобі земляк
«А хто буде?»

У ідеалі Мешканця, мабуть, залишаться тільки зелені чоловічки з автоматами, які погрожуть незгідних з ними, цитую: «Вішати за яйця». Це таке заявив Пономарьов журналісту Газети.ру - Посилання на www.gazeta.ru (я по рекомендації Шофера вирішив почитати що пишуть російські ЗМІ. По ходу там далеко не всі вони за Путлєра горою і готові брехати до маразму).
13. Чудо Юдо / 24 квітня 2014, 21:36
11.мешканец
«А майдановцев - под трибунал.»

За що? За те що Яника під сраку виштовхали? Так я тільки радий, а Ви проти? То може приютите у себе його? Він же до Дня Перемоги погрожує повернутися.
Те що відбувається внаслідок перевороту зараз - то тимчасові маразми. Все пройде. Але є від майданівців теперішніх і користь - нехай не дають нинішнім керівникам розслаблятися.
14. 123 гість / 24 квітня 2014, 21:59
7.мешканец
«Земляки, не переживайте! Недолго нынешней хунте осталось. Скоро не будет ни батькивщины, ни свободы, ни правого сектора. А комплекс никуда не денется.»


Ну,канєшно, воно ж з мАскви видніше.
15. мешканец / 24 квітня 2014, 22:02
С янеком не скажу, что совсем хорошо было, но в 12 году в Киев на футбол ездил, на Майдане не было нассано. По Донецку гулял с семьёй, ещё осенью стояла Стелла героям-комсомольцам и не было никаких митингов у Райрады. Да и дурачка Тернового ещё не было. А хунта ведёт страну в пропасть. Кто не верит, сходите на круг на заправку, гляньте на цены. И вспомните, что было год назад? Шо, покращення прийшло?
16. куземко / 24 квітня 2014, 22:03
10.Дописувач
«За це йому пообіцяли нібито когось з його дітей на роботу взяти, чи вже взяли.»

Взяли. Доцю. Причому зразу на дві роботи. На свинарнику -- секретарем, а у Громаді-агро у Жука С.М. -- юрисконсультом.
17. тарасик / 24 квітня 2014, 22:23
Майдан стояв за бабло,улучшения немае.Вси хто був биля корита,полишалися.Почотни Хлибороби,як гнобили крипакив,так и дали гнуть.Що Сердюк подиливсь баблом,чи покаявсь,чи його соратники, позаключали договора,заплатили податки?Нафига було мерзнути и скласти голову,щоб вони для приколу вивиску на Отчий край зминили и спивали славня з рукою на серци.
18. фді / 25 квітня 2014, 06:13
ясні зорі працювали і будуть працювать з белгранкормом вони дають колосальні доходи дають людям роботу а той що хоче закрити бездарна і безглуздна скотина.
19. Стурбованний / 25 квітня 2014, 06:41
"Весь мир насилия разрушим до основания, а затем....Закрыть нафиг, Европа нам поможет, накормит, напоит. Правда не всех, кто доживет.
20. мешканец / 25 квітня 2014, 10:16
14.123 гість
«
Ну,канєшно, воно ж з мАскви видніше.»

Не из Москвы, а из Беликов.
21. Чудо Юдо / 25 квітня 2014, 10:55
15.мешканец
«на Майдане не было нассано»

Уже прибирають.

15.мешканец
«не было никаких митингов у Райрады»

Отже за щось виступати і боротися - це погано, краще на кухнях воювати з владою?

15.мешканец
« Да и дурачка Тернового ещё не было.»

Буде тупити - виходьте на мітинг, вимагайте прибрати. щоправда, ви ж проти мітингів, краще сидіти вдома мовчки...

15.мешканец
«Кто не верит, сходите на круг на заправку, гляньте на цены. И вспомните, что было год назад?»

А що за Яника ціни стабільно падали? Хмм... пам’ять у мене поганувата, але щось не пригадую такого.
Чи може якби Яника залишили то бензин у ціні ніколи не виріс би? У країні, економіка якої тримається на кредитах, половину з яких у оффшори відправляють? Сумніваюся...
22. мешканец / 25 квітня 2014, 17:43
С 2008 года не помню, чтоб на майдане никого не было; на кухне не сидим, боремся; мовчки тильки скинем, зачем размениваться на митинги; а про Яныка - не трэба. Вспомним Кобеляки 30 лет назад и теперь. Где покращення? Возьмем Белгород и Харьков 30 лет назад и зараз? Что называется, почувствуйте разницу. А Кобеляки все 30 лет, как молодь говорит, "морозятся". Отож...
23. Ветеран / 28 квітня 2014, 16:12
Действительно зачем шум подымать. В дерьме живем. Дерьмом дышим. Дерьмо едим.
24. подоловець / 28 квітня 2014, 16:59
РОблю на цій фірмі. Нормальна робота. Нормальна зарплата. Согласєн трошки воняє. Ну від нашого селища всігда воняло. Нада було мирно рішати проблєму а не войну починати. Все одно нічого не добєтеся. Зараз руководство зїздило в Київ. Там сказали що все буде нормально. Будемо работать. Вонь трошки уберем. Ще наняли крутого адвоката з Підгори, якогось ігоря Кампота. Він сказав шо усіх порве, а комплекс не дасть в обиду. Так що мужики успокойтеся і не бушуйте. Вам дорожче буде.
25. маю базарювати / 28 квітня 2014, 17:34
Щоб не воняло,треба матиолу сияти,ароматом забье.
26. подоловець / 28 квітня 2014, 22:30
Привозі насіння. Дірєктор сказал с самолєта засєєт.
27. Юрий / 29 квітня 2014, 22:19
вопрос в том, а зачем такое количество охраны на територии, и в Кобеляках для охраны снимают дом в котором примерно находится 15-20 человек, это зачем..???
28. Стурбованний / 30 квітня 2014, 05:51
27.Юрий
«вопрос в том, а зачем такое количество охраны на територии, и в Кобеляках для охраны снимают дом в котором примерно находится 15-20 человек, это зачем..???»


Животные, чьи? Пророссийские, вот и охраняют, что бы не эмигрировали в Россию, или не дай бог не превратились в "зеленых человечков". ИМХО.
29. Бувалий / 30 квітня 2014, 17:12
До Білицької селищної ради, Кобеляцької РДА та Кобеляцької районної ради надісланий офіційний лист ТОВ "Белгранкорм-Полтавщина" за підписом Гендиректора П.В.Терещенка про припинення агрохолдингом своєї діяльності на території України. Причина -- рішення сесії селищної ради, а також "враховуючи складну ситуацію, що склалася на сьогодні серед громади селища Білики, з метою недопущення насильницьких протистоянь, чварів та конфронтацій" (цитата).
30. Чудо Юдо / 30 квітня 2014, 17:36
«Не верю!»
31. Бувалий / 30 квітня 2014, 17:55
30.Чудо Юдо
««Не верю!»»
Вих.№ 566 від 30 квітня. Теж якось не віриться, щоб так легко здалися. Можливо, затягуть час і "заколихують". Чекають повернення до влади "старих" або ще чогось гішого.
32. traktorist / 30 квітня 2014, 18:49
Мабуть Бувалий правий,щось мутять стопудово,бо де ще знайти таких лохів як у Біликах?
33. gЖОРРРРРРАААААААААА / 30 квітня 2014, 18:52
так що ми залишимся без роботи, я так цього не залишу, я не хочу на заробітки більше їхати, мене тут все влаштовує!
34. hhhhhhhhhhhhh / 30 квітня 2014, 23:22
не переживай, скоро за "асарту" візмемся!
35. Доця / 6 травня 2014, 11:34
16.куземко
«10.Дописувач
«За це йому пообіцяли нібито когось з його дітей на роботу взяти, чи вже взяли.»

Взяли. Доцю. Причому зразу на дві роботи. На свинарнику -- секретарем, а у Громаді-агро у Жука С.М. -- юрисконсультом.»


Шановні співрозмовники! Чи знаєте Ви, що найстрашніша і найбезжальніша тварина на землі - ЖАБА?! Не одного задушила.Тож не заздріть будь-ласка, бо то є гріх! І працюю я лише в ТОВ "Белгранкорм-Полтавщина" на посаді юриста з в.о. секретаря. Маючи 3 класи освіти, не виражайте свою думку, яка не підтверджується фактами. На заборі теж написано, але не завжди так буває.Гарного дня і наберіться хоч трошки розуму, бо ваша неосвіченість, тупість, безпардонність та нахабство вбиває мою віру в існування здорового глузду у Ваших головах.
36. не продаюся / 6 травня 2014, 13:39
Цікаво скільки заплатили Кіщенко Т.П., що вона так горлянку дере, особа, яка безкоштовно палець об палець не вдарить? Скинули Киричко і задоволені!!! Та ви горла один одному поперегризаєте за крісло! Хто в кандидатах? Кіщенко-бувша алкоголічка (зараз закодована), Левонтівцева, яка 7 та 2 не додасть, Орлов, який вчора, знаю, свиней ганяв, а сьогодні... чи наші вчителі, які показували середні пальці та дулі (власними очима бачив), коли виходили з райради??? ХТО???? Продажні тварюки.
37. не продаюся / 6 травня 2014, 13:43
[[ЦИТАТА|27|Юрий|вопрос в том, а зачем такое количество охраны на територии, и в Кобеляках для охраны снимают дом в котором примерно находится 15-20 человек, это зачем..??
Що за бред? Скажіть адресу зараз же поїду перевірю!!!!
38. Дописувач / 6 травня 2014, 22:53

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
39. Дописувач / 6 травня 2014, 23:06
Доцю, кому ти за Жабу пишеш КУЗЕМКОВІ ЧИ МЕНІ. Якщо мені то ніякої жаби в мене не має, а навпаки співчуття, як дитину прийшлося влаштовувати цьому чоловікові, якщо це звісно правда. А чи правда це так і залишається незрозумілим, бо трішки відсутня в тебе логіка (як секретаря так і в.о. юриста), в чім неправда, внеси ясність. В тім що говорили з таткової служби, чи в тім що ти там працюєш. Ми сподіваємося, що ти не така як ми а освічена, не тупа, і не безпардона та не нахабна дівчинка і своєю поведінкою не вб’єш нашу віру в існування здорового глузду у головах молодих юристів на відміну від молодих секретарів.
40. Доця / 7 травня 2014, 07:34
Ви знаєте, на хворих людей не ображаються, тож і я Вам все прощаю. Почитайте законодавство, перш ніж молоти своїм язиком хто які дозволи має право видавати. Зрозуміло? А хто де працює, і як то не ваше діло! Не знаєте, - не відкривайте свого рота. Зібралася шайка розумово відсталих і починаєте тут свої брудні "обсуждения". Ви назвіть своє прізвище та ім’я тоді й поговоримо, а під ніком (анонімно) будь-який дурак зможе писать бридоту та фамільнічать. Бо так ви всі розумні.
41. Доця / 7 травня 2014, 07:46
А Вам, шановний Дописувач, судячи по ваших ницих писульках, ще рости й рости до цього чоловіка. Більше нічим зайнятись, що ви збираєте цей словесний бруд, та ще й розповсюджуєте його. "Я чув..." - говорить лише про вашу низкість, безтактовність та абсолютне неволодіння інформацією. Гарного дня та натхнення в подальших збираннях пліток.
42. Дописувач / 7 травня 2014, 19:48
Доцю, незнаю до якого чоловіка мені рости, я пенсіонер і в свій час переріс багатьох нинішніх чиновників. Людина для свого віку цілком здорова. Бачу дитино в тебе почалася істерія. Тай хвора ти не тільки мажорством, а й іншою болячкою, раз так пишеш шляхетним людям. Так от, враховуючи нашу дружбу я тебе не доцьою називатиму а мажореням. Мажореня, я б назвав своє Прізвище, але тоді з роботи у твого татка полетить дуже хороша людина,а я цього не хочу. Я після твоїх пісюльок підняв трубку позвонив до татка на роботу і мені зразу ж надали доказ:
лист за №269 від 28.07.2011 року. Текст (скорочений):На Ваш запит № 196 від 08.07.2011року, лист № 219 від 14.07.2011р. повідомляю, проте що, в зв’язку з початком реконструкції свинокомплексу 24.06.2011 р. без попереднього погодження з державною службою ветеринарної медицини в Кобеляцькому районі, та виконанням робіт станом на 13.07.2011р. близько 50%, управління ветеринарної медицини в Кобеляцькому районі не заперечує проти вирішення питання по скороченню санітарно – захисної зони між комплексом та житловими будівлями смт. Білики Кобеляцького району Полтавської області.
Підпис: Татуся.
43. Дописувач / 7 травня 2014, 19:58
Наступного разу не підставляй батька своєю безглуздою панікою та нерозумною поведінкою. Ваше містечко маленьке. Там за кожного все всі знають. Краще було б якби все залишалося на рівні слухів, а так тобі правди захотілося.
Я як робив у мене була секретарша, так вона теж мала освіту історика і правознавця. Така кмітлива дівка, таке витворяла, згадую і приємно стає, але ще й розумня чортяка була. Тому мотай на вус.
44. traktorist / 7 травня 2014, 21:31
А татусь уже в прокуратурі?Чи як у нас водиться-в бігах?
45. Доця / 8 травня 2014, 07:41
Та з чого б у мене була "істерія", як Ви виразилися? Через Вашу безглузду писанину? А яке може бути заперечення, якщо є висновок Інституту Морзєєва про скорочення зони, і це "не заперечення" в принципі ніякої ролі не зіграло? До того ж є офіційний документ, значіть так воно і було. Але не треба розпускати брехні, що комусь щось обіцяли. Ви ж у нас всі чесні, справедливі, правдиві. Тож ні Вам, ні вашій "підстилці" боятися нічого. Я вже писала, що анонімно, чи купкою ви всі розумні. А як так, так язик одразу кудись ховається... Мені приховувати чи боятися нічого, то ж і пишу від свого імені. А про своїх "секретарш" мені розказувати не треба, і шо там вона з вами витворяла теж. Мене то мало цікавить!
46. Доця / 8 травня 2014, 08:05
Дописувач
Спрямуйте свою невтомну пенсіонерську енергію в корисне руслу! Замість того, щоб свої брудні репліки кидати, підіть краще сміття позбирайте на узбіччях та біля річок. Ви ж за чисте довкілля?! Більше користі буде!
47. Доця / 8 травня 2014, 08:09

44.traktorist
«44. traktorist / вчора, 21:31 Вставити цитату
А татусь уже в прокуратурі?Чи як у нас водиться-в бігах?»



Як там у вас трактористів водиться я не знаю... Ви також приєднуйтесь до Дописуваччя, не витрачайте сили на тупі коментарі.
48. народ1111 / 8 травня 2014, 09:02

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
49. Дописувач / 8 травня 2014, 09:38
Я би міг написати як в інституті Морзєєва отримали цей висновок, чи за чесних вихідних даних, та яких затрат, та то вже дитино не твоя компетенція та не твій рівень. А секретарша вона і в африці секретарша, завжди чиясь підстилка, тому на тебе ніхто не ображається. Просто інколи жінка заслуговує на повагу маючи жіночу мудрість. Та тобі цього не зрозуміти, бо я знаю набагато більше за тебе ніж тобі здається. Тобі просто рекомендовано бути розумною.
Ти знаєш я й до цього часу маю таку владу що можу людей послати збирати сміття біля річки чи на узбіччях доріг. Але бачу, що скоро біржа направлятиме прибирати вулиці юристів та секретарів.
50. Просто Вася / 8 травня 2014, 11:09
Ви тут уже не по темі базарите, а один-одному кістки перемиваєте. Поділіться емейлами і обсирайте один-одного скільки схочеться. Я так бачу іншим ваші коменти мало інтересні - крім вас тут ніхто нічого і не пише
51. Дописувач / 8 травня 2014, 11:36
Вася це наша сторінка, тому гуляй вася.
52. ІванВасильовиМудрий / 8 травня 2014, 13:03
Я спочатку теж подумав що доцю отого веретинара за живе зацепили, а тепер думаю що це спеціально із свинарника затіяли щоб увагу людей від основної проблеми відволікти. По великому рахунку все що писали можна перевірити, але хто цим займатиметься в нашій державі. Усі корумповані.
53. шифер / 8 травня 2014, 13:07
Мудрий а я з вами согласний. Можна припустити що все це правда, доцю і ветеринара рішили дать під роздачу, для того щоб увагу людей перевести на чиновників і їх дітей. Та був сьогодні у сільраді а там кажуть що Ясні Зорі уїжают, а свинюшник розбирают.
54. Доця / 8 травня 2014, 13:13
Не дочекаєтесь. Все і всіх не купиш. Ви знаєте, в кого що болить, той про те й говорить, а я і свинаркою працюватиму, аби тільки була гідна заробітня плата. І як Ви виразились з "мажорки" корона не впаде. Ви ж доросла людина та ще й при владі, будьте вище безглуздих пліток.
55. Просто жінка / 8 травня 2014, 13:44
49.Дописувач
«. А секретарша вона і в африці секретарша, завжди чиясь підстилка, »

43.Дописувач
«Я як робив у мене була секретарша, так вона теж мала освіту історика і правознавця. Така кмітлива дівка, таке витворяла, згадую і приємно стає, але ще й розумня чортяка була. »

Сволота.
56. Просто жінка / 8 травня 2014, 13:47
49.Дописувач
«Ти знаєш я й до цього часу маю таку владу що можу людей послати збирати сміття біля річки чи на узбіччях доріг. »

А я маю намір послать тебе на х*уй.
57. шифер / 8 травня 2014, 19:10
Мудрий ось за живе зачипили Просто жінку - одиноку, среднього возраста, при харошій роботі і зарплатє, шукає мужика, а коли щось накльовується посилає туди куди мріє щодня попасти сама, бо бачимо шо їй цього не хватає. Таке впечєтлєніє що тут одні работники свинарника або родичі отого ветіка переписуються. Припиніть і давайте по темі. Подумаєш зачепив за живе той дописувач, так сам ветік і винуватий. Гарантію даю, шо дописувач десь там із ним і роби, або начальник або зам отого ветринара. Ну бачите таке врємя, шо всі сєкрєти лізуть нагору.
58. не продаюся / 8 травня 2014, 19:43
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Да просто дыбилизм ваш достал, бред этот несусветный несете. ПРИЧЕМ тут работники или родственники,просто люди реально понимают, что работы и так нет,цены уже космические, но ничего,пусть закрывают, денег в казне ноль,примут закон о финансировании с местных бюджетов, будут беличане сосать лапу,причем все, не только работники комплекса. А рассказывать,что воняет п-ц не надо ! Я живу возле ЖД, да бывает штынет, но не постоянно, а только когда сильный ветер. А те кто орут, проплаченные титушки типа Кищенко! ЗП девченкам выдай деньгами, а не простроченными продуктами. СВОЛОЧЬ !
59. шифер / 8 травня 2014, 22:05
Нє, ну якщо це правда то я тільки за. Я за Кищенко только чув шо вона бізнесмен. Я тоді тоже не продаюся, бо за харошу жизнь отут стою і скільки надо буду стоять. Хіба інтернет отключать.
60. не продаюся / 8 травня 2014, 23:16
Нет, ну честно, не так уж оно и воняет. И я ж говорю, только когда сильный ветер. Так , активисты зарабатывают на этой искуственно созданой проблеме деньги , а вы и подхватываете... Пишут,что вода в колодцах пропала, - свиньи выпили, мне конечно побарабану и колодца у меня нет, но насколько я знаю, у них скважины, а это намного глубже чем глубина колодцев. Где здравый смысл? Я же говорю, закрывайте, но когда останется одна школа, не будет больницы и бабушки по 200 ноги. пенсии будут получать, тогда возьметесь за голову, но будет уже поздно!!
61. не продаюся / 8 травня 2014, 23:19
* 200 грн.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації