Вхід | Реєстрація

В разі невигідного для Росії розвитку подій на сході України, вона введе війська, - Чуркін

В разі невигідного для Росії розвитку подій на сході України, вона введе війська, - Чуркін

У разі найгіршого розвитку подій на південному сході України Росія пригадає про дозвіл Ради Федерації використовувати Збройні сили РФ на території України.

Про це заявив в ефірі телеканалу "Росія 1" постійний представник РФ при ООН Віталій Чуркін, передає Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

"Ця можливість завжди є в наших руках. Але, звичайно, не хотілося б", - додав він.

При цьому Чуркін підкреслив, що Росія не прагне до реалізації такого сценарію.

"Зараз головне завдання - деескалація конфлікту", - сказав Чуркін.

Якщо насильство на південному сході України не припиниться, Росія скличе екстрене засідання РБ ООН.

Разом з тим, російський дипломат вважає, що Радбез розколотий, очікувати від нього будь-яких серйозних дій у плані врегулювання конфлікту. Так він відповів на питання про можливість проведення на території країни миротворчої операції ООН. Чуркін пояснив, що в сформованій ситуації реалізація подібного сценарію малореалістичного.

При цьому постпред РФ підкреслив, що значення організації применшувати не варто.

"ООН та її Рада Безпеки не можуть бути кращими, ніж світ, в якому вони існують, - зазначив Чуркін. - Дуже часто СБ ООН вдається знайти консенсусне рішення. За санкцією СБ ООН багато хто звертається".


Автор: www.espreso.tv


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2014, 10:07 | Полтавщина | Політика


1. nikolay protas / 25 квітня 2014, 22:32
Если посмотреть, на сложившеюся ситуацию в государстве, то понятно, что народ не верит, захватившей власть хунте – никто людей силой не выгоняет на улицы и баррикады. Если попытаться силовыми методами решить вопрос, то тогда польется кровь. Можете представить себе, как поведут служащие силовых структур, когда начнут убивать, калечить и применять другие насилие над их родными, не сможет и Путин успокоит миллионы Россиян, родственники, которых находятся в опасности, несмотря на никакие угрозы США и ЕС. Начнется цепная реакция, которую уже не остановит никто – разбираться в этой ситуации на правых и не правых уже никто не будет. Думайте, люди добрые, прежде чем к чему-то призывать или кого-то поддерживать.
2. nikolay protas / 25 квітня 2014, 22:33
Нам обещают жизнь, как в США и ЕС. Как мы к ней придем непонятно. В 1917 г. большевики тоже обещали счастливое будущее – в результате гражданская война и полная разруха народного хозяйства. Чтобы восстановить промышленность нужны были деньги, а их не было, как и у нас теперь.
Сталин стал продавать все, что можно было продать, в том числе продал и зерно. Чтобы спастись от голодных украинцев он поставил на границе с Украиной вооруженных людей, которые не пропускали украинцев с голодной территории. По всей территории СССР ввели карточный режим. Индустриализация шла бешенными темпами. США и Европа поставляли оборудование и специалистов непрерывным потоком и не видели в упор, что ради этой индустриализации умирает Украина.
Не кажется Вам, что история повторяется. Юго-восток, лишившись своей промышленности, не будет иметь средств к существованию. Что делать Юго-востоком и всей Украиной? Использовать метод Иосифа Виссарионовича или в кого-то есть другой путь?
3. nikolay protas / 25 квітня 2014, 22:33
Как минимум в половины жителей России имеются родственники и друзья на Украине. Поэтому жизнь и здоровья их родственников не оставит их быть безучастными. Они заставят Путина защитить их родных, а это война с Россией. Хунта убежит, куда-нибудь в Израиль, а что будут делать те, что выполняли незаконные решения незаконной власти.
4. Алексей / 30 квітня 2014, 14:06
Нет никакой войны с Россией. Есть война с США, которую США пытаются вести и навязывать России на территории Украины.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації