Вхід | Реєстрація

Полтавська область: тривають районні етапи фестивалю Дружин юних пожежних

Полтавська область: тривають районні етапи фестивалю Дружин юних пожежних

У рамках Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних школярі Полтавщини продовжують демонструвати свої знання з правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Так, днями районні етапи фестивалю відбулися у Гадяцькому та Гребінківському районах області. Змагання організували співробітники Служби порятунку «101» та представники освіти.

Під час конкурсів «Візитка», «Домашнє завдання» та «Безпечна прогулянка» школярі демонстрували глядачам та журі тематичні виступи, танцювальні та вокальні здібності, а також знання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Виступи команд були веселі, яскраві, наповнені тонким гумором та крім цього, несли в собі багаж життєво важливих знань. Кожна команда ДЮП намагалася якнайкраще донести до присутніх основи знань, вмінь та навичок, що можуть допомогти людині уникнути у повсякденному житті лиха, яке несе у собі пожежа чи будь-яка інша надзвичайна подія.

У підсумку змагань у Гребінківському районі перше місце посіла команда «Вогник» з Тарасівської школи, ІІ місце – команда «Спалах» з Гребінківської гімназії, ІІІ місце – команда «Полум’я» з Кулажинської школи.

У Гадяцькому районі перемогу здобула команда «Полум’яні серця» з Гадяцької спеціалізованої школи №2.

Учасники фестивалю отримали грамоти та подарунки.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2014, 15:50 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації