Вхід | Реєстрація

Як пан Порошенко формує редакційну політику на своєму рідному 5 каналі

Як пан Порошенко формує редакційну політику на своєму рідному 5 каналі

У інтернеті розповсюдили запис телефонної розмови 2014 року, в якій нинішній кандидат у президенти Петро Порошенко спілкується з председателем правління "5 каналу" Владиславом Лясовським.

 

Обережно! Нецензурні вирази


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2014, 13:55 | Полтавщина | Суспільство


1. шофер / 30 квітня 2014, 00:01
Абалдеть ))

Яке класне знайомство із "пАкращеннЯм", котре ось ось незабаром прийде у кожен дім, котре відрізняється від попередньої влади прям як небо і земля ))

За яке полягла небесна сотня, за яке стояв майдан, і яке він називає своєю перемогою - ось ваша перемога, і ваше покращення. Поздравляю. Із перемогою.

ps: А сам запис для такого "знайомства", небось, в мережу викинула друга можлива версія "пакращення". Яка іде поруч із першою, і яка в разі чого вкотре буде косити косою навіть камні.

Куди не плюнь - одні майданівські перемоги.
2. Бабчук / 30 квітня 2014, 12:06
Порошенко молодець, так і треба управляти своїм бізнесом. Я думаю від цього його рейтинг тільки підніметься. Чоловік платить великі гроші за проведення його ідеологічної лінії яка ніяким чином не суперечить національній ідеології. Народ розслабився, думають що стали зірками і гроші самі зможуть заробляти, та не тут то було. Порошенко майбутнє України.
3. Йорк / 30 квітня 2014, 17:03
2.Бабчук
«Порошенко майбутнє України.»

Років через 5 тобі буде соромно за ці слова.
Хоча чисто технічно сказано правильно: Порошенко більш за все таки стане прєзіком, замкнувши цим коло "революційних" подій.
4. Чудо Юдо / 30 квітня 2014, 17:30
Не дамо замкнути коло! Голосуймо за Ляшка!
Я думаю він враз накаже перестріляти з гармат усіх сепаратистів Донецька. І не звертати увагу на можливі втрати серед місцевого населення. Він і Крим назад відвоює, якщо підтримку хорошу матиме! :)
5. koriolan / 30 квітня 2014, 18:19
Аплодирую. В сердце бандеровской пропаганды при выключенных микрофонах ее бонзы общаются и думают по-русски. Даже секретарша. Киев обречен.
6. Бувалий / 30 квітня 2014, 18:44
Дивуюсь, де можна було цей запис знайти. Готувала його зовсім не юлькина команда, а януковича. Цій "історії" 10 років і "давили" нею тоді єдиний опозиційний канал, що тільки ставав на ноги. Інша річ, що пригодилася зараз...
7. Бувалий / 30 квітня 2014, 18:52
І ще. Цей фейк авторства "Ехо", принаймні посилання на інші джерела немає. Можливо, є доповнення редакційної. Ганьба, інші культурні слів важко підібрати.
8. Йорк / 30 квітня 2014, 20:45
6.Бувалий
«Цій "історії" 10 років»

Во-во! Було б добре, якби люди якомога частіше згадували ту історію десятилітньої давності. Форма інша, суть — та сама.
9. Йорк / 30 квітня 2014, 20:47
7.Бувалий
«Цей фейк»

Та ну чого ж фейк? Не фейк, а просто старий запис, який актуальний і сьогодні.
Класика )))
10. Бувалий / 30 квітня 2014, 21:14
9.Йорк
«Класика )))»
Так на чий же млин наш "Класик" воду ллє? Спочатку "геніальна" редакційна і зразу ж після неї -- це випорожнення?
11. Йорк / 30 квітня 2014, 21:40
10.Бувалий
«Спочатку "геніальна" редакційна і зразу ж після неї -- це випорожнення»

Ти маєш на увазі редакційну Філоненка про його ставлення до буремних подій? Як на мене, це мабуть найадекватніше із того, що мені останнім часом доводилось читати. Побільше б такого у ЗМІ, то, можліво б, і сотня не була б "небесною". А її представники були б живі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації