Вхід | Реєстрація

У Полтавській області співробітники СБУ вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю з набоями

У Полтавській області співробітники СБУ вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю з набоями

29 квітня ц.р. у Полтавській області співробітники СБУ вилучили з незаконного обігу різнокаліберну зброю з набоями. 52-річний мешканець Пирятинського району незаконно зберігав у своєму гаражі та господарському приміщенні два пістолета «ТТ», три гвинтівки «Мосіна», чотири стволи від гвинтівок калібру 7,62 мм та 99 набоїв калібру 7,62 мм.

Вилучену зброю з набоями направлено до НДЕКЦ УМВС України у Полтавській області для проведення експертних досліджень.

За матеріалами СБУ органами міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.


Автор: Прес-група Управління СБ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2014, 17:25 | Полтавщина | Суспільство
1. nikolay protas / 1 травня 2014, 02:23
Сегодня нужно думать как нам выжить, когда Россия закроет границы для наших товаров, подорожают энергоресурсы, остановятся заводы и фабрики, и миллионы людей останутся без средств существования, а страна лишится поступления значительной части валюты. Тогда будет не до выборов и не до обсуждения всяких языковых, федеративных проблем и другого. Не будет хватать валюты для покупки: не производящихся в нас товаров, энергоресурсов, нужных для больных лекарства, и многого другого. Все идет до введения карточной системы. Я не преувеличиваю. Я - пенсионер: много видел, учился. Никогда не был: ни в какой партии, ни на одном митинге. Мне просто жалко молодое поколение, одураченное аферистами. Никакие войны и военные приготовления не накормят людей, а только сделают их бедней и агрессивней. Всякое насилие породит другое насилие.
Спросите в толкового экономиста - он вас опустит на землю, объяснит, что ожидает нашу экономику. Неплохо б посмотреть дебаты Порошенко и Тигипко - если они будут (Порошенко побоится). Один уверяет, что можно построить новую промышленность. Неизвестно, правда, за какие шиши, кем и где этот пустой, ждущий нас, рынок и нужные специалисты. Он готов, известным только ему путем, подавить силовыми методами, взбунтовавшихся, которых усмирят их же родственники и друзья ради идеи какого-то единства государства. Другой – восстановить: порядок, дружеские отношения прежние рынки и протекционистская политика.
(Сталин, для решения индустриализации государства, отобрал в крестьян хлеб и продал за валюту, оставив их умирать, а рабочих и служащих перевел на карточную систему. За валюту купил в США станки, технологии, пригласил иностранных специалистов.)
2. Чудо Юдо / 1 травня 2014, 09:46
Проходимо, проходимо. Шановні відвідувачі, а тут ми бачимо дуже цікавий експонат - явний представник, іменуємий в нашому музеї як "Ботус обикновенікус". Це така невеличка істота, яка останнім часом дуже збільшила свою популяцію, в чому винні представники іншго виду — "Олігархуси Офігєвші", які підтримують всіма своїми силами розвиток отаких ось створінь. Цей вид (Ботус) займається тим, що вдень і вночі, без сну і відпочинку, за гроші Олігархусів розповсюджує подібного роду коментарі, часто навіть не намагаючись хоч якось це приховати:
Посилання на www.svoboda.org
Посилання на zik.ua
Посилання на thekievtimes.ua
Посилання на www.kirovograd.net
(Читайте коментарі, там він засів)

Так що будьте обережні, шановні відвідувачі, старайтеся не звертати уваги на плоди діяльності Ботикуса, ібо через них він проникає у ваш мозок і починає його повільно але впевнено їсти. Точно так само як представники інших видів намагаютсья проникнути у ваші мізки через відеоролики у зомбоящику.

(хоча, імхо, Порошенко таки нехай іде лісом! Тігіпко тим паче!)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації