Вхід | Реєстрація

Cільські футболісти вимагають євростандартів для проведення матчів Кубка району

Cільські футболісти вимагають євростандартів для проведення матчів Кубка району

Гравці найбільш іменитої команди району «Прапор» (Підгора), приїхавши для проведення матчу-відповіді проти футболістів сухинівської «Стріли», виявились дуже прискіпливими буквально до всього: розмітки, кутових прапорців, стану воріт і сітки. Усе це задовольнило «прапорян». Лише трава, як відомо, яка навесні дуже швидко росте, привернула увагу футболістів «Прапора». Вона здалася їм дещо зависокою. Це стало для них підставою, щоб відмовитися від такої принципової гри. 

Перший матч між цими футбольними колективами закінчився бойовою нічиєю 3:3. У ході гри рахунок був 2:0 на користь господарів поля, але гості зуміли зібратися і, як результат, не тільки відквитали рахунок, але й на якийсь момент вийшли вперед. Так в чому ж іменитість футболістів «Прапора»? У цій команді зібрались люди, які багато років грали на теренах футбольної Кобеляччини. Треба їм віддати належне, вони знають, що таке футбол. Та час іде. І на полі з'явилися молоді колективи, які ні в чому не поступаються більш віковим командам. Чи не цим пояснюється прискіпливість підгорян до якості поля сухинівців? «Прапоряни» не стали чекати навіть законних 45 хвилин, як написано в футбольних правилах, а відразу розвернулись і поїхали. Це було дещо схоже на втечу. Причому футболісти Сухинівки були готові йти на компроміси. Вони і арбітр матчу Роман Горбенко пропонували провести гру на будь-якому нейтральному полі району, навіть вдома у «Прапора»! Вчинок підгорян показує, що в їхні плани не входила гра з молодими і амбітними футболістами Сухинівки.

Найбільшою прикрістю у цій ситуації є те, що й господарі поля не проти проводити ігри на якісних полях. Але треба підходити з розумінням до всього. У сільських умовах не завжди можна досягти ланки Ліги Чемпіонів або хоча б рівня євростандартів, до яких наша країна намагається йти.

На нашу думку, «fair play» (чесна гра) як для гравців, так і уболівальників базується на тому, що результат футбольного поєдинку вирішуєтьcя на полі і в чесній грі, а не закулісними рішеннями. Тим паче, що прискіпливим відношенням до стану готовності футбольного газону не можливо забезпечити собі вихід до фіналу. Потрібно доводити свою першість на полі.

Думаємо, що колектив, який чесну спортивну гру переводить у дискусію про якість футбольного поля, не можна вважати переможцем.

Маємо надію, що така «перемога» не буде зарахована в актив «прапорян». Чи може вони мають намір у такий спосіб дійти і до фіналу?))


Автор: Владислав Філіпов, капітан команди «Стріла»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2014, 12:31 | Кобеляки | Суспільство
1. traktorist / 3 травня 2014, 15:09
А може б Детюк підняв свій зад,та поїхав і вирішив хто правий,а хто ні в даній ситуації.Не так уже й далеко та Сухинівка.Чи не барське це діло?А то сидять в офісі,обросли жиром з Максом. Як подивишся,не спорторги,а якісь "зважені та щасливі".
2. Бувалий / 3 травня 2014, 15:49
Як можна грати, коли трава вище м*яча, подивіться на фото. Можна уявити, яка там розмітка.
1.traktorist
«Як подивишся,не спорторги,а якісь "зважені та щасливі".»
Краще не скажеш.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації