Вхід | Реєстрація

Футбольні баталії

Не так давно в селі Стовбина Долина Новосанжарського району було проведено традиційний кубок району з футболу «Союз Чорнобиль Україна».

Перед початком змагань всіх присутніх привітав голова районної організації  «Союз Чорнобиль Україна»  Анатолій Бунецький. Всього у футбольних «битвах» взяло участь п’ять команд, результати яких наводимо: «Колос» (Стовбина Долина) – «Авангард»(Попове) 2:0, «Сила ради»(Нові Санжари) – «Авангард»(Попове) 0:0, «Маяк»(Малий Кобелячок) – «Зоря»(Руденківка) 1:0, «Колос»Стовбина Долина – «Сила ради»(Нові Санжари) 1:0. У фіналі ж «Колос»(Стовбина Долина) переміг «Маяк»(Малий Кобелячок) із рахунком 1:0.

Організація «Союз Чорнобиль Україна» виносить подяку керівникам СФГ: Віталію Писаренку та Михайлу Васюті за допомогу в організації проведення турніру.

P.S. Стартувала першість області з футболу (перша ліга). Новосанжарський «Стандарт» в першому турі приймав команду із смт. Диканьки і переміг із рахунком 3:1. Юнаки ж поступилися з рахунком 1:2.


Автор: Віктор Рибалко, голова РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Абвгд / 2 травня 2014, 18:25
Маяк 2:1 3оря ,интересный был матч )
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації