Вхід | Реєстрація

У Біликах відбувся звітний концерт дитячої музичної школи

Вихованці та педагоги музшколи щовесни звітують перед громадою селища та демонструють свої навички, артистизм і техніку гри на різних музичних інструментах.

Минулого тижня в приміщенні Будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Білицької дитячої музичної школи. Присутні на заході поринули в надзвичайний світ музики та отримали безліч позитивних вражень. Адже калейдоскоп виступів творчих колективів школи, їх артистизм та висока виконавча майстерність приємно вражали глядачів. Для звітного концерту педагоги відібрали найкращі номери. Цього дня дітлахи та дорослі грали на різноманітних музичних інструментах: сопілці, гітарі, скрипці та фортепіано. Ще глядачі мали змогу переглянути хореографічні постановки та послухати чудові голоси юних співаків. Серед таких артистів — Ігор Олефіров, Катерина Базанова та Анастасія Дудка. Бурхливо глядачі зустрічали ансамбль учнів та викладачів інструментально-теоретичного відділу, керівником якого є Віталій Крайник. Вони виконали дві музичні композиції, за що глядачі подякували їм гучними оплесками.

Цікавими та оригінальними були костюми хореографічного колективу «Мальви». До речі, їх власноруч виготовляє керівник цього колективу та за сумісництвом викладач по класу хореографічної дисципліни Людмила Безручко. Найбільше вразили глядачів гуцульські танці. Танцюристи з'явилися на сцені у відповідному народному вбранні.

Цього дня зі сцени звучали як українські народні пісні, так і твори відомих класиків Моцарта та Шуберта.
Насамкінець свята ведуча заходу Любов Семененко запросила на сцену ученицю дитячої музичної школи Аліну Мокляк. Вона нещодавно повернулася з міста Гадяч, де проходив регіональний конкурс «Барви рідної землі». І Аліна здобула на цьому конкурсі Гран-прі. До того ж, присутні мали змогу переглянути виставку учнівських робіт, розміщену в фойє Будинку культури. Там можна було побачити і розмальовані великодні яйця, і ляльок-мотанок, і роботи образотворчого мистецтва.

Загалом, глядачі відчули найкращі емоції та приємні враження від виступів вихованців та викладачів Білицької дитячої музичної школи.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації