Вхід | Реєстрація

Срібло їде в Кобеляки

Срібло їде в Кобеляки

2-4 травня в Гребінці пройшла фінальна частина змагань із міні-футболу серед дівчат 1999-2000 р.н.

До фіналу вийшло 8 команд, але дві з них не доїхали. Отож, шість інших були розбиті на дві підгрупи. Дівчата Кобеляцької ДЮСШ  в першій грі обіграли команду «Ятрань-1»(Умань) 4:2, у другому поєдинку обійшли господарів, команду «Надія» 4:1. Посівши перше місце в групі, у півфіналі перемогли команду «Тальне» (Тальне) 3:1. У другому півфіналі зустрілись команди «Ятрань-1» та «Янтар-2», рахунок гри 6:4. У грі за 3-тє місце боролись «Янтар-2» та «Тальне». Сильнішими виявились уманчанки. Гра закінчилась 3:2 на їхню користь. У протистоянні за 1-ше місце наші дівчата зустрілись із командою «Янтар-1»( яку в підгрупі здолали), вигравши у ході матчу 2:1, не змогли втримати перемогу, гра закінчилась 2:2. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були уманські спортсменки. Рахунок по пенальті 3:4.

Команди-переможці отримали кубки, грамоти, медалі. Кращим захисником турніру визнано Єлізавету Романенко. До складу команди ввійшли: Заміра Стовба, Саша Живило, Таня Челідзе, Аня Воскобойник, Аліна Гладка, Лєра Письмак, Оля Головня, Христина Шаляпіна.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2014, 16:20 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації