Вхід | Реєстрація

«Оздоровлення та відпочинок дітей працівників агропромислового комплексу» у 2014 році

Завершується навчальний рік у закладах освіти і, напевне, однією із головних проблем батьків — дозвілля та відпочинку дітей у період літніх канікул. У сільській місцевості це відчувається особливо, коли батьки зайняті своїми буденними справами з ранку до вечора, а дітки не знають куди себе подіти. Можливо, не в кожній родині є можливість пригледіти за внучками та внуками бабусі чи дідусеві, а тому вільний час представлений дитині на її розсуд.

Кобеляцька районна організація профспілок працівників АПК у 2014 році, як і в минулих роках, займається забезпеченням путівок для дітей, батьки яких проживають у сільській місцевості, працюють у сільськогосподарських підприємствах різних форм власності, фермерських та особистих селянських господарствах, переробних підприємствах, дітей працівників соціальної сфери села (учителів, бібліотекарів, фармацевтів, працівників поштового зв’язку, комунальних служб).

За бюджетною програмою «Оздо-ровлення дітей працівників агропромислового комплексу» оздоровча кампанія у 2014 році розпочнеться з 1.06.2014 року. Діти мають змогу оздоровитися 21 день з 4-5-разовим харчуванням у будь-якому з 12 закладів відпочинку на території області: «Ромашка» Кобеляцький район, «Супутник» Диканський район, «Орлятко» Новосанжарський район, «Горизонт» Кременчуцький район, «Антей» Нові Санжари, та інші. Повна вартість путівки у 2014 році складає від 1950 до 2793 грн. За рахунок держбюджету та фонду соціального страхування проплачується 1662 грн., решта — батьківська доплата та профспілкових комітетів підприємств.

Попередні заявки на оздоровлення дітей працівників агропромислового комплексу району в 2014 році подавати в райком профспілки працівників АПК Кобеляцького району за адресою: м. Кобеляки, вул. Жовтнева, 1 А. Довідки за тел. 3-15-40.


Автор: Юрій Біденко, голова райкому профспілки працівників АПК Кобеляцького району


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2014, 09:47 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації